reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
2 razy więcej radości i miłości, 2 razy więcej roboty, 2 razy mmniej snu.

Jest super obserwować jakie mają różne temperamenty. Jedna leń i śpioch, druga żarłok i nerwus.

Fizycznie jest ciężko, bardzo brakuje mi snu.

Ojej, na pewno.... ale gwiazdy przesłodkie...!!!

Gratulacje wszystkim :) i samych przespanych nocy zycze!

Ja wlasnie po ostatniej wizycie. Szyjki juz prawie nie ma. Dr twierdzi ze nie przenosimy na pewno. Ze jak na jej oko to jakies 3 dni / max tydzien i bedziemy rozpakowani wiec czekamy :)
Rozwod wczoraj 10min trwal i juz po. Mega milo bylo musze przyznac :)

Miło? No to super! :D Aż zazdroszcze :) Dobrze że masz już z głowy :) Teraz "tylko" poród ;)

Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki idziemy na cesarke mało wód mamy

Trzymamy!!!!

my po radach poloznych stara metoda spirytus rozcienczony i pepki naszych dzieci goily sie szybko i szybko odpadaly musze męża po niego wysłać a znowoz dobrzy ortopedzi zaprzeczaja poradom starszych poloznych i zabraniaja szerokiemu pieluchwaniu tetrą .A musze jeszcze chuste do noszenia znalezc bo mojej nie odzyskslam
Dokladnie ja tez jestem za spirytusem. Circe przemywalam i kikut odpadl po 4 dniach. Nie bylo zadnych problemow.

Ojej, na pewno.... ale gwiazdy przesłodkie...!!!

Miło? No to super! :D Aż zazdroszcze :) Dobrze że masz już z głowy :) Teraz "tylko" poród ;)

Trzymamy!!!!
Jeszcze pozniej do MCa poszlismy :D i sie okazalo ze 300zl zwracaja z 600 wczesniej wplaconego. Bo jedna rozprawa i bez orzekania o winie. Wiec jeszcze kase oddaja :)
Ale u nas sprawa byla malo skomplikowana. Para przed nami miala wojne z adwokatami i swiadkami, ze az sie przeciagnelo... wyobrazam sobie jak ty po 4 latach odetchnelas z ulga...

Jeszcze pozniej do MCa poszlismy :D i sie okazalo ze 300zl zwracaja z 600 wczesniej wplaconego. Bo jedna rozprawa i bez orzekania o winie. Wiec jeszcze kase oddaja :)
Ale u nas sprawa byla malo skomplikowana. Para przed nami miala wojne z adwokatami i swiadkami, ze az sie przeciagnelo... wyobrazam sobie jak ty po 4 latach odetchnelas z ulga...
Mnie mój ex musiał zwrócić połowę kosztów sądowych :)

reklama
Do góry