reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
kupujecie specjalny płyn do mycia butelek czy będziecie w normalnym myć?

Ile paczek mokrych chusteczek bierzecie do szpitala?

Ile sztuk pampersów bierzecie do szpitala?
Płyn do mycia butelek mam kupiony.
Planuje tylko jedne mokre chusteczki brać i paczkę pieluszek czyli około 22 szt.
Jak będę miałam zostać dłużej to zawsze ktoś może dowieść.

kupujecie specjalny płyn do mycia butelek czy będziecie w normalnym myć?

Ile paczek mokrych chusteczek bierzecie do szpitala?

Ile sztuk pampersów bierzecie do szpitala?

Ja biorę jedna mała paczkę pampersow 22sztuki, chusteczek u mnie nie można używać dlatego biorę watę, ale pewno wzięłabym jedna.

Witam się ze szpitala. Strasznie długo zeszło z przyjęciem ale nie ma miejsc na patologii. Do jutra muszę leżeć na korytarzu chyba ze pójdę na porodowke bo skurcze mi sie piszą dość mocne ale szyjka jeszcze mało rozwarta i jeszcze długa choc ordynator nie powiedzial ile .
Trzymam kciuki [emoji106]

Chyba dobrze byłoby się już wziąć za przygotowania ;)
Wlasnie sie mobilizuje do ostatniego prania. Tyle czekalam na moment kiedy bede "wiła gniazdko" a przyszlo co do czego to jakoś się ciezko zebrać w sobie...:/

Dziewczyny jak pierzecie rozne elementy od wózka? Mam wkladki z takiego ala zamszu i tą taką otuline w gondoli co dookola sie zaklada..ona ma wypenienie i nie wiem czy lepiej recznie to zaprac czy wrzucić do pralki :/

reklama
Do góry