reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie dziewczyny!
Powodzenia na wizytach.
Ja dzisiaj ide po ostatnie zakupy, biustonosze do karmienia, zapakuje je do szpitalnej torby i jestem gotowa:)
Chociaż ja mam jeszcze 3tyg do terminu a jakichkolwiek oznak brak, raczej nie zanosi sie na nic wcześniej.

reklama
Super [emoji16]
Gratuluję [emoji106]

Najważniejsze, że pierwsze koty za ploty!
No i tkanina śliczna :D
(drobna uwaga - wyprałaś ją najpierw? Nową bawełnę trzeba wyprać i wyprasować przed szyciem, bo w pierwszym praniu zawsze się trochę skurczy, co np przy zamkach itd... Nie dotyczy oczywiście tkanin z odzysku, a często coś szyję np że starych koszul z lumpexu itd [emoji6])
prałam ale nie prasowałam :D

Chyba zaczynam się trochę stresować [emoji850] do terminu 5 dni. A K dziś jedzie w trasę
Wróci niby w środę ale do tego czasu może się dużo wydarzyć [emoji848]

O wow, za momencik każda z nas będzie miala swój finał...
A mnie z dnia na dzień paralizuje strach...
Nie mam jeszcze torby spakowanej..czekaja mnie ostatnie zakupy i nie mam pojęcia czy szykować już łóżeczko i szafke wyposazyc..:o
Chyba dobrze byłoby się już wziąć za przygotowania ;)

reklama
Do góry