Yulie
Zaangażowana w BB
WcaleCo ile dni chodzicie na ktg ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WcaleCo ile dni chodzicie na ktg ?
Ja wszystkim mówię, że termin mam na koniec lipca, więc mam jeszcze miesiąc spokoju od telefonówMnie już nękają telefonami kiedy kiedy !! No mowie ze to musza z małą pogadać a nie ze mna ;/
Zaraz po wyjściu ze szpitala po stwierdzeniu skrócenia szyjki i rozwarcia chodziłam codziennie. Teraz chodzę raz w tygodniuCo ile dni chodzicie na ktg ?
Ja wcale.Co ile dni chodzicie na ktg ?
Matko, dobrze, ze do mnie nikt nie dzwoni!Mnie już nękają telefonami kiedy kiedy !! No mowie ze to musza z małą pogadać a nie ze mna ;/
Wszystko chyba zależy od kondycji maluszka i Twojej gotowości do porodu. Moją siostrę zaczęli męczyć jak miała 41tyg i 3 dni jej poród wywoływali zamiast poczekać, bo wszystko było ok. A ja miałam skierowanie do szpitala na 40+4 i tak mnie wizja szpitala przerażała, że z tego stresu urodziłam sama w dniu 40+3 Wszystko zależy, ciężko na coś się nastawić.Ja wcale.
Myślicie że skoro gin dał mi skierowanie do szpitala w 40+3 to nie będą mnie tam trzymać aż skończę 42 tydzień?
No ja tez skarpetki mam, duzo miejsca nie zajmuja[emoji6]Ja mam body krótki rękaw tylko i spodnie dresowe wszystko w rozmiarze 56
Wrzuciłam jeszcze skarpetki w razie czego ale zobaczymy czy się przydają
A ja mam i tez nie chodze[emoji3]Ja wogole nie byłam ...
nie mam skurczy nic się nie dzieje ..
Ciezko powiedziec. Kazdy szpital ma swoje zasady. Moze tak byc, ze jak z dzieckiem bedzie wszystko dobrze to Cie tak potrzymaja.Ja wcale.
Myślicie że skoro gin dał mi skierowanie do szpitala w 40+3 to nie będą mnie tam trzymać aż skończę 42 tydzień?