majacyr
Fanka BB :)
Gratulacje.Hallo,
Moja córcia urodzona wczoraj dostała 10pkt, 3010g, 52cm.
Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych
Niech się zdrowo chowa.
A jak ma na imię?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje.Hallo,
Moja córcia urodzona wczoraj dostała 10pkt, 3010g, 52cm.
Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych
Ja do szpitala naszykowalam tylko body z krotkim rekawem.hej
rano zaliczyłam pobieranie krwi
Dzięki za wypowiedzi w sprawie pachwin dziś przestało boleć, więc widocznie Niusiek się przesunął [emoji14] Wczoraj skończyłam prasować wszystkie ubranka zostały do wyprania kocyk, pościel, rożek- grubsze rzeczy ale czekam na pogodę
Jakie zestawy ubranek do szpitala przygotowałyście? dumam jakie zestawy do szpitala przygotować, body rękaw krótki/ długi + półśpiochy czy body krótkie i pajacyk?
hej
rano zaliczyłam pobieranie krwi
Dzięki za wypowiedzi w sprawie pachwin dziś przestało boleć, więc widocznie Niusiek się przesunął Wczoraj skończyłam prasować wszystkie ubranka zostały do wyprania kocyk, pościel, rożek- grubsze rzeczy ale czekam na pogodę
Jakie zestawy ubranek do szpitala przygotowałyście? dumam jakie zestawy do szpitala przygotować, body rękaw krótki/ długi + półśpiochy czy body krótkie i pajacyk?
Haha no tak teraz tylko odliczać do 42Nie wiem czy cię to pocieszy ale do 42 tyg masz czas [emoji23]
Co ile dni chodzicie na ktg ?