Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Kurcze ale im zazdroszczę tez juz bym chciała synusia na rączki [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko ze masaz szyjki i krocza to co innego.krocza robi sie samemu zeby podobno iniknac nacieciai duzego popekania ostatnio znalazlam istrukcje ale bardzo chce mi sie robicJa miałam masaż szyjki nigdy więcej się moe zgodzę ma to
Nie pomogło bol nie ludzki płakałam aż najgorsze doświadczenie przed porodowe a próg bólu mam wysoki bo urodziłam bez żadnego znieczulenia a masaż mnie pokonał
Podasz link do instrukcji?tylko ze masaz szyjki i krocza to co innego.krocza robi sie samemu zeby podobno iniknac nacieciai duzego popekania ostatnio znalazlam istrukcje ale bardzo chce mi sie robic
tylko ze masaz szyjki i krocza to co innego.krocza robi sie samemu zeby podobno iniknac nacieciai duzego popekania ostatnio znalazlam istrukcje ale bardzo chce mi sie robic
Kciuki za wizytę i zdrówka dla córciDziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze porody!
Ja dziś lecę na wizytę, zobaczymy, co tam z moją szyjeczką [emoji4][emoji848][emoji848]
Moja Młoda miała zostać na tydzień i ojca, ale zaczęła lekko kasłać i powiedziała, że chce do mamy - tatuś oczywiście od razu ją przywiózł... Mam nadzieję, że mi się nie rozchoruje....
Kciuki za wizytę i oby się odwróciła.Ja tam nie mam specjalnej traumy po nacieciu krocza, więc jest mi to wszystko jedno. Syn miał dużą głowę więc i tak by się bez tego nie obeszło, bo nawet po nacieciu jeszcze pękło. Mam nadzieję, że dziewczynka będzie mieć mniejsza głowę. Przede wszystkim dziś na wizycie dowiem się czy się łaskawie obróciła.
Nie jesteś sama też bym chciała już córeczkę ale u mnie dopiero 37 tydzKurcze ale im zazdroszczę tez juz bym chciała synusia na rączki [emoji7]
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze porody!
Ja dziś lecę na wizytę, zobaczymy, co tam z moją szyjeczką [emoji4][emoji848][emoji848]
Moja Młoda miała zostać na tydzień i ojca, ale zaczęła lekko kasłać i powiedziała, że chce do mamy - tatuś oczywiście od razu ją przywiózł... Mam nadzieję, że mi się nie rozchoruje....