reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Za to na pewno w korpo więcej zarabiasz :D ale moja praca jest bardzo wesoła :) daje sporo radości i mimo obcych dzieci - miłości i czułości :)

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
śmie w to wątpić czy więcej :\ może trochę czasu temu owszem, ale nie teraz...
fakt jest taki, że jak robisz to co lubisz zawsze jesteś w stanie troche przymknąć okno na kwestie finansowe, a jak robisz cos bo musisz to już tak fajnie nie jest, korporacja jest nie dla mnie, taki wyścig szczurów :\ 4 lata pracy w zupełności mi tam wystarczy ;) mam nadzieję, że teraz najbliższe 2 lata spędzę na odpoczynku od korporacji :)

reklama
śmie w to wątpić czy więcej :\ może trochę czasu temu owszem, ale nie teraz...
fakt jest taki, że jak robisz to co lubisz zawsze jesteś w stanie troche przymknąć okno na kwestie finansowe, a jak robisz cos bo musisz to już tak fajnie nie jest, korporacja jest nie dla mnie, taki wyścig szczurów :\ 4 lata pracy w zupełności mi tam wystarczy ;) mam nadzieję, że teraz najbliższe 2 lata spędzę na odpoczynku od korporacji :)
Tego ci życzę :)))

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Czytałam, że fety w ciąży należy unikać.

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
o to dzięki za informacje jak czegoś nie jestem pewna to wole zapytać :) ja z takich grzeszków jedyne na co sobie pozwalam to 1-2 filiżanki kawy z mlekiem, ale naprawdę bardzo słabe ;) mąż się śmieje, że to mleko z kawą;) ale totalnie odrzuciło mnie od fast foodów typu mc donalds (czasami lubiłam go odwiedzić :p) i słodyczy :\ jak zawsze lubiłam codziennie coś słodkiego zjeść tak teraz nic kompletnie, tak jak by organizm sam z siebie wykluczył rzeczy, które nie są pożądane w ciąży ;) w sumie fajnie bo zawsze sobie myślałam, że jak Ja zrezygnuje z tych wszystkich rzeczy, a tu psikus samo mnie odrzuciło :)

reklama
Do góry