reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Za to na pewno w korpo więcej zarabiasz :D ale moja praca jest bardzo wesoła :) daje sporo radości i mimo obcych dzieci - miłości i czułości :)

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
śmie w to wątpić czy więcej :\ może trochę czasu temu owszem, ale nie teraz...
fakt jest taki, że jak robisz to co lubisz zawsze jesteś w stanie troche przymknąć okno na kwestie finansowe, a jak robisz cos bo musisz to już tak fajnie nie jest, korporacja jest nie dla mnie, taki wyścig szczurów :\ 4 lata pracy w zupełności mi tam wystarczy ;) mam nadzieję, że teraz najbliższe 2 lata spędzę na odpoczynku od korporacji :)

reklama
śmie w to wątpić czy więcej :\ może trochę czasu temu owszem, ale nie teraz...
fakt jest taki, że jak robisz to co lubisz zawsze jesteś w stanie troche przymknąć okno na kwestie finansowe, a jak robisz cos bo musisz to już tak fajnie nie jest, korporacja jest nie dla mnie, taki wyścig szczurów :\ 4 lata pracy w zupełności mi tam wystarczy ;) mam nadzieję, że teraz najbliższe 2 lata spędzę na odpoczynku od korporacji :)
Tego ci życzę :)))

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Czytałam, że fety w ciąży należy unikać.

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
o to dzięki za informacje jak czegoś nie jestem pewna to wole zapytać :) ja z takich grzeszków jedyne na co sobie pozwalam to 1-2 filiżanki kawy z mlekiem, ale naprawdę bardzo słabe ;) mąż się śmieje, że to mleko z kawą;) ale totalnie odrzuciło mnie od fast foodów typu mc donalds (czasami lubiłam go odwiedzić :p) i słodyczy :\ jak zawsze lubiłam codziennie coś słodkiego zjeść tak teraz nic kompletnie, tak jak by organizm sam z siebie wykluczył rzeczy, które nie są pożądane w ciąży ;) w sumie fajnie bo zawsze sobie myślałam, że jak Ja zrezygnuje z tych wszystkich rzeczy, a tu psikus samo mnie odrzuciło :)

reklama
Do góry