reklama
Karla88
Fanka BB :)
Jutro podłączają mi oksytocyne, obyło się bez balonika bo mam już rozwarcie około 4 cm, więc jutro na czczo mam być i może Maksiu się urodzi
Trzymam kciuki !!! Żeby jutro już było po [emoji173]️
Margana
O to super! To trzymam kciuki za jutro! A moze jeszcze sie sama akcja rozwinie[emoji3]Jutro podłączają mi oksytocyne, obyło się bez balonika bo mam już rozwarcie około 4 cm, więc jutro na czczo mam być i może Maksiu się urodzi
ja jak zapytałam sie lekarza czemu tak jest to powiedział ze wszystko przygotowuje sie do porodu ...No to mam tak samo i zastanawiam się czy to dziecko jest już kanale tak nisko
joanna4258
No i się obrócił [emoji4] a wszyscy mnie straszył, że na tym etapie to już praktycznie niemożliwe. Na ktg zapisało się kilka powazniejszych skurczy, a ja je czułam bardzo delikatnie...Trzymam kciuki z mały sie odwrócił daj znać po ktg.
To może do jutra samo się rozkreci...trzymam kciukiJutro podłączają mi oksytocyne, obyło się bez balonika bo mam już rozwarcie około 4 cm, więc jutro na czczo mam być i może Maksiu się urodzi
niemamco
Jutro podłączają mi oksytocyne, obyło się bez balonika bo mam już rozwarcie około 4 cm, więc jutro na czczo mam być i może Maksiu się urodzi
Trzymam kciuki
Margana
O to super! Grzeczny synus[emoji3]No i się obrócił [emoji4] a wszyscy mnie straszył, że na tym etapie to już praktycznie niemożliwe. Na ktg zapisało się kilka powazniejszych skurczy, a ja je czułam bardzo delikatnie...To może do jutra samo się rozkreci...trzymam kciuki
Super, że się obrócił Mam nadzieję, że moja teżNo i się obrócił [emoji4] a wszyscy mnie straszył, że na tym etapie to już praktycznie niemożliwe. Na ktg zapisało się kilka powazniejszych skurczy, a ja je czułam bardzo delikatnie...To może do jutra samo się rozkreci...trzymam kciuki
Super. Twoj Maksiu i mój Maksiu jednego dnia[emoji16][emoji16][emoji16]Jutro podłączają mi oksytocyne, obyło się bez balonika bo mam już rozwarcie około 4 cm, więc jutro na czczo mam być i może Maksiu się urodzi
reklama
joanna4258
Dokładnie, jeden stres mniej, jeszcze w czwartek wagę sprawdzę i może całkiem spokojna będęO to super! Grzeczny synus[emoji3]
Trzymam kciuki, żeby też grzecznie się odwróciła [emoji4]Super, że się obrócił Mam nadzieję, że moja też
Podziel się: