juz nam przyszły poduszki modułowe kokonik i kołderka ;d
reklama
ani_anita
Fanka BB :)
Nie wszędzie muszą.Jeszcze buty rozumiem, ale czemu ciuchy? Przecież i tak muszą założyć to ubranie ochronne
SzczęśliwaCiężarna
Ślicznejuz nam przyszły poduszki modułowe kokonik i kołderka ;d
niemamco
juz nam przyszły poduszki modułowe kokonik i kołderka ;d
Ja tez bede używać kokonu w środku jest jeszcze rożek Kilka moich znajomych używało i każda była bardzo zadowolona, takze mam nadzieje ze u nas tez sie sprawdzi.
Załączniki
martaaa515
Ja w szpitalu cały czas dostaje clexane 40 i nic nie mówią o odstawieniu a poród może być w każdej chwili więc pewnie większego wpływu to nie ma [emoji4]Hej, czy są mamy, które przy pierwszym porodzie brały zastrzyki clexane 40 , bo ja w pierwszej ciąży nie brałam więc nie wiem jak to wpływa na poród, chodzi mi głównie o niebezpieczeństwo krwotoku, co w przypadku gdyby nagle musieli mi zrobić CC, lekarka kazała mi dopiero odstawić zastrzyki gdy poczuje, że już zaczyna się poród, lecz czy to nie będzie za późno ? A termin z USG mam już na jutro a z OM na 1 lipca więc w zasadzie w każdej chwili może się coś zacząć dziać a biorąc pod uwagę, że to drugi poród to może pójść w miarę szybko .
Karla88
Zobacz załącznik 870258
Ja tez bede używać kokonu w środku jest jeszcze rożek Kilka moich znajomych używało i każda była bardzo zadowolona, takze mam nadzieje ze u nas tez sie sprawdzi.
Z jakiej Str zamawiałas ten kokon??
niemamco
Z jakiej Str zamawiałas ten kokon??
Dostałam od przyjaciółki, ona zamawiała z Link do: Qbana Mama
Jest piękny i wykonany z bardzo mięciutkiego materiału 100% bambus, dolna czesc - materacyk jest odpinana, bedzie łatwiej prac.
Karla88
Dostałam od przyjaciółki, ona zamawiała z Link do: Qbana Mama
Jest piękny i wykonany z bardzo mięciutkiego materiału 100% bambus, dolna czesc - materacyk jest odpinana, bedzie łatwiej prac.
Dzięki zaraz sibie zobaczę
FaaajnyZobacz załącznik 870258
Ja też będę używać, ale mój będzie hand made
Na razie mam "na koncie" dwa, tylko nie mam albo czasu albo siły, żeby do maszyny usiąść... [emoji15]
No i muszę się zdecydować, jaki wzór, a tkanin trochę do wyboru mam... [emoji15]
Załączniki
reklama
Hej..
Tak czytam i czytam. No i powiem,tak. Ja do szpitala mam hm..5minut autem. Nie muszę brać na szczęście jakiś dużych toreb. Bo w każdej chwili dowiozą mi. Ale..u nas w szpitalu ubierają dzieci, mają pampersy i inne kosmetyki do pielęgnacji dzieci. Ja mam wziąć tylko rzeczy dla siebie a dla dziecka to pampersy chusteczki pieluszki tetrowe. Rzeczy na wypis dziecka ze szpitala i naprawde tyle..więc o tyle dobrze...
Ja np nie muszę brac do szpitala podkładów, podpasek, pampersow, kosmetyków dla dziecka- wiec tez dużo mi odpada. Ala ubranka mam mieć swoje. No i na szczęście tez mam 5 min od domu, wiec jakby coś w każdej chwili dostanę.
Podziel się: