reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Śliczny :) ja mam taki zwykły chyba z Pepco.
Zobacz załącznik 869851

W ogóle to widziałam w Pepco takie śliczne i mięciutkie kocyki z kapturkiem jak te reczniki i zastanawiam się do czego ich można używać? Czy też po kąpieli?
Z polarku z kapturkiem? Ja taki mam :) tak do kąpieli

f2w39n7303c24ozn.png

Ostatnia edycja:
reklama
Powiedzcie mi dziewczyny, czy skurcze zawsze są bolesne? Czy mogą być odbierane tylko jako powiedzmy uczucie spięcia, dyskomfort, itd? Czy boli tak jak skurcz np łydki albo bardziej?

A ja się w ogóle na żadna sesje nie zapisałam więc jak już się tak kłócić to najbardziej spóźniona jestem ja [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ja tez :) Ciekawa jestem czy bede kiedys zalowac... ale takie pozowanie to dla mnie stresujaca i malo naturalna sprawa. Mam kilka fotek z wakacji, mam nadzieje, ze wystarczy na pamiatke :)

No w sumie racja ze można sobie ten GBS samemu pobrać... we własnym towarzystwie [emoji23]

Arona mi kuzynki M mówiły ze po porodzie są tylko 3 mce macierzyńskiego płatnego [emoji15]
hm to chyba niee albo zalezy gdzie sie pracuje , znajome z publicznego szpitala siedzialy w domu do roku , moze nie sto procent ale napewno zle im nie placili ....u prywaciarza to moze i nic nie ma, przekombinuja , moj maz np podpisuje , ze dostaje rozne swiadczenia ,ktorych nie dostaje ....pod tym wzgledem masakra!

Powiedzcie mi dziewczyny, czy skurcze zawsze są bolesne? Czy mogą być odbierane tylko jako powiedzmy uczucie spięcia, dyskomfort, itd? Czy boli tak jak skurcz np łydki albo bardziej?
przede wszystkim sa bardzo regularne , ostatnio mialam przedwczoraj caly dzien ale raz15 minut raz 5 raz 12 i na koniec sie uspokoilo ...po wielu godzinach. Ja porodowych 1 fazy nie wspominam zbyt bolesnie ale trwaly przez kilka godzin regularnie ,to wazne ....

Na początku jak skurcz łydki jak już są co 5 min to coraz boleśniej
Aga a liczysz te skurcze ??? Jeżeli są regularne to jedz na IP

reklama
BH czesto sa bezpolesne. Porodowe raczej bolesne i bol sie nasila. Ale jak wiadomo pewnosci nigdy nie ma w niczym[emoji6]
Dalej Ci sie napina tak yen brxuch?

Do góry