reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja też nie ;)
@olaaa7 - a jaki masz?
Bo ja taki ;)

20180420_181446-800x600.jpeg

Załączniki

• 20180420_181446-800x600.jpeg
    20180420_181446-800x600.jpeg
    84,9 KB · Wyświetleń: 463
Byłam u położnej, podłączyła mi KTG, wszystko ok na zapisie, ale powiedziała że brzuch trochę sp^ęty i jeśli wezmę nospe i magnez ale nadal będę czuła takie bóle miesiączkowe, żeby podjechać do szpitala medicoveru i jeszcze sprawdzić z lekarzem. Biorąc pod uwagę że zbliża się weekend chyba pojadę tak czy inaczej pod wieczór...

Ja też nie ;)
@olaaa7 - a jaki masz?
Bo ja taki ;)

Zobacz załącznik 869826

Śliczny..!

A mnie obudziły bóle brzucha jak na okres... właśnie wzięłam nospe ale weź teraz zasnij...
Mialam dokladnie to samo wczoraj pol nocy i rano, ale minelo. Wszyscy zalecaja ta nospe, zastanawia mnie czy to faktycznie jest takie obojetne dla organizmu?
W maju bylam w grecji i zapomnialam wziac ze soba nospe, mialam tylko magnez i troche spanikowalam, wiec zaczelam chodzic po aptekach juz na miejscu zeby cos miec na wszelki wypadek i w kazdej z aptek patrzyli na mnie jak na wariatke jak mowilam ze u nas Drotaverini hydrochloridum polecaja na skurcze, wszedzie mowili ze u nich tylko magnez i nic innego ciezarnym nie polecaja bez recepty... nie chcieli mi dac zadnego zamiennika, troche zgupialam, bo myslalam ze ten zwiazek jest popularny na skurcze, ale przez to zaczelam sie troche zastanawiac i od tamtego czasu pomagam sobie tylko magnezem. Dziwna sprawa.

Mialam dokladnie to samo wczoraj pol nocy i rano, ale minelo. Wszyscy zalecaja ta nospe, zastanawia mnie czy to faktycznie jest takie obojetne dla organizmu?
W maju bylam w grecji i zapomnialam wziac ze soba nospe, mialam tylko magnez i troche spanikowalam, wiec zaczelam chodzic po aptekach juz na miejscu zeby cos miec na wszelki wypadek i w kazdej z aptek patrzyli na mnie jak na wariatke jak mowilam ze u nas Drotaverini hydrochloridum polecaja na skurcze, wszedzie mowili ze u nich tylko magnez i nic innego ciezarnym nie polecaja bez recepty... nie chcieli mi dac zadnego zamiennika, troche zgupialam, bo myslalam ze ten zwiazek jest popularny na skurcze, ale przez to zaczelam sie troche zastanawiac i od tamtego czasu pomagam sobie tylko magnezem. Dziwna sprawa.
W sumie teraz spojrzalam i wyglada na to, ze nie tylko ja mam takie watpliwosci...
Link do: No-spa w ciąży a zdrowie dziecka po urodzeniu - RODZICE.PL

reklama

Załączniki

• IMG_20180622_123800.jpg
    IMG_20180622_123800.jpg
    501,8 KB · Wyświetleń: 431
Do góry