reklama
Margana
Fanka BB :)
Przeszlo?A mnie obudziły bóle brzucha jak na okres... właśnie wzięłam nospe ale weź teraz zasnij...
olaaa7
Fanka BB :)
I co pomogła?A mnie obudziły bóle brzucha jak na okres... właśnie wzięłam nospe ale weź teraz zasnij...
Ja dziś miałam urodzajną w sikanie noc wstawałam chyba 4 razy, gdzie zawsze tylko 2 i obudziłam się przed 7 [emoji16] szok, środek dnia
Mój młody wyjezdza do drugiej babci na cały sierpień, w lipcu z moim rodzicami będzie do 12- wiec pewnie trafi na poród... mnie ciagle trzyma taki dyskomfort w podbrzuszu... będę odbierać wyniki dzisiaj- coś tam w wersji papierowej do porodu, to pójdę do położnych zapytać czym mam się przejmować..
Po jakim nosie skojarzyło Mi się z jednym (domyślam się że chodzi o nospe) heheheMi ostatnio zdarzają się w nocy takie bóle, ale po nosie przechodzą. Od dziś sprzedaję córcię ojcu, mogę spokojnie rodzić. Tylko mam wrażenie, że teraz właśnie wszystko mi przeszło...
reklama
Napisz koniecznie, czego się dowiesz... [emoji110]Mój młody wyjezdza do drugiej babci na cały sierpień, w lipcu z moim rodzicami będzie do 12- wiec pewnie trafi na poród... mnie ciagle trzyma taki dyskomfort w podbrzuszu... będę odbierać wyniki dzisiaj- coś tam w wersji papierowej do porodu, to pójdę do położnych zapytać czym mam się przejmować..
Podziel się: