reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hello...

Powiem Wam ze zasnęłam 4.30 czy coś takiego... ale czuje ten brzuch. Takie bóle zbaczają co..? Skurcze? Wystraszyłam się trochę...

Mi ostatnio zdarzają się w nocy takie bóle, ale po nosie przechodzą. Od dziś sprzedaję córcię ojcu, mogę spokojnie rodzić. Tylko mam wrażenie, że teraz właśnie wszystko mi przeszło...

Mój młody wyjezdza do drugiej babci na cały sierpień, w lipcu z moim rodzicami będzie do 12- wiec pewnie trafi na poród... mnie ciagle trzyma taki dyskomfort w podbrzuszu... będę odbierać wyniki dzisiaj- coś tam w wersji papierowej do porodu, to pójdę do położnych zapytać czym mam się przejmować..

reklama
Mój młody wyjezdza do drugiej babci na cały sierpień, w lipcu z moim rodzicami będzie do 12- wiec pewnie trafi na poród... mnie ciagle trzyma taki dyskomfort w podbrzuszu... będę odbierać wyniki dzisiaj- coś tam w wersji papierowej do porodu, to pójdę do położnych zapytać czym mam się przejmować..
Napisz koniecznie, czego się dowiesz... [emoji110]

Do góry