reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Te szpitale to chyba w większości takie są, każdy mówi co innego.

Ja już się wypłakałam pod prysznicem po tym jak kolejna lekarz na obchodzie powiedziała, ze nie mam rozwarcia i każda by chciała przyjść z takim rozwarciem na 4 cm. Ale oczywiście ona tez i nikt nie zbadał mnie dziś tylko negują wczorajsze wyniki. Mnie boli pochwa i dół i boki brzucha jak skurczysyn ale skoro nikt nie raczy mnie zbadać bo nie mam skurczy to chyba faktycznie nie mam tez rozwarcia [emoji15] poddaje się. Kurde szpital niby bardzo dobry III stopień referencyjności. Także laski cofnęło się, lekarze wczoraj mieli zwidy. A ja dziś lekko krwawię ale to tez normalne po zdjęciu pessara. Może ja faktycznie zbyt panikuje. Tylko kurde boje się ze to łożysko jest niewydolne tak jak powiedziała babka wczoraj ze jest na skraju wydolności a dziecko ma centralizację krążenia. Tylko spokój może mnie uratować [emoji20]

U mnie wynik jest do odbioru w zaklejonej kopercie z napisem "wynik pouny", nie ma go w kartotece i nie widzi go lekarz chyba że pokażę mu papier
E to ja nigdy jeszcze wyniku w kopercie nie dostałam. Zawsze mam pospinane wszystkie zszywaczem. Ale ja już to badanie jako taki standard traktuje i nie mam stresa przed odbiorem wyniku.
Raz się zestresowałam jak mu z krwiodawstwa przyszedł list że mam się do lekarza zgłosić po odbiór wyniku. Wtedy to sralam w gacie z nerwów bo już wszystkie choroby z HIV włącznie mi przed oczami stawały. A to się okazało że mam alat i aspat dużo powyżej normy, przez tabletki anty co brałam niecałe dwa miesiące.

reklama
Do góry