reklama
Współczuję. Nie ma nic gorszego niż taka niepewność [emoji33]Wkurzona jestem, dwóch lekarzy mnie badało wczoraj i powiedzieli, ze mam 4 cm rozwarcia, a dziś lekarz, który mnie nie zbadał twierdzi, ze rozwarcia nie ma. Magia.
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
W teen wtorek? O kurcze będziemy mocno trzymały kciuki [emoji16] jest jeden plus cc zna się datę [emoji16][emoji16]Po wizycie. Waga 3500. Skurcze i wszystko co mnie męczy nic nie rozwiera a szyjka 1,5 cm. Termin cesarki na wtorek. Bez zmian.
SzczęśliwaCiężarna
I komu wierzyć... Oszaleć idzieWkurzona jestem, dwóch lekarzy mnie badało wczoraj i powiedzieli, ze mam 4 cm rozwarcia, a dziś lekarz, który mnie nie zbadał twierdzi, ze rozwarcia nie ma. Magia.
niemamco
Wkurzona jestem, dwóch lekarzy mnie badało wczoraj i powiedzieli, ze mam 4 cm rozwarcia, a dziś lekarz, który mnie nie zbadał twierdzi, ze rozwarcia nie ma. Magia.
Jakis dramat, co lekarz to inna informacja!
Wronka199
Licze na to ze i ja sie okoce [emoji23]kurcze to w przyszlym tygodniu bedzie kilka porodow jak nic! Jeszcze pelnia ...
Ja muszę czekać na kolejną pełnię, bo 37tc kończy mi się dopiero 9 lipca.Licze na to ze i ja sie okoce [emoji23]
Wiem, że wolałabyś wcześniej ale wtorek też do przeżycia, co...? [emoji15]Po wizycie. Waga 3500. Skurcze i wszystko co mnie męczy nic nie rozwiera a szyjka 1,5 cm. Termin cesarki na wtorek. Bez zmian.
reklama
To w ogóle jakiś magiczny szpital, gdzie cuda się dzieją.... [emoji52]Wkurzona jestem, dwóch lekarzy mnie badało wczoraj i powiedzieli, ze mam 4 cm rozwarcia, a dziś lekarz, który mnie nie zbadał twierdzi, ze rozwarcia nie ma. Magia.
Mogliby się chociaż zdecydować, jak jest, a nie ciężarną stresują..... [emoji15]
Podziel się: