reklama
Dla mnie też to jest dziwne [emoji33]
Pamiętajcie, że nie tylko przez kontakt seksualny można się zarazić, szpital, stomatolog, etc. Wiem, że to ekstremalne przypadki, ale jednak możliwe.
arona
Fanka BB :)
to juz za chwilke ... dobrze ,ze nie zmienili zdania z cc...Po wizycie. Waga 3500. Skurcze i wszystko co mnie męczy nic nie rozwiera a szyjka 1,5 cm. Termin cesarki na wtorek. Bez zmian.
Sprightly88
Wkurzona jestem, dwóch lekarzy mnie badało wczoraj i powiedzieli, ze mam 4 cm rozwarcia, a dziś lekarz, który mnie nie zbadał twierdzi, ze rozwarcia nie ma. Magia.
arona
szalu mozna dostac ,przeplywy zle- dobre , waga niska-ok, rozwarcie jest nie -ma , jeszcze cos ?Wkurzona jestem, dwóch lekarzy mnie badało wczoraj i powiedzieli, ze mam 4 cm rozwarcia, a dziś lekarz, który mnie nie zbadał twierdzi, ze rozwarcia nie ma. Magia.
potem tyle gadania ze stres szkodzi ...
Po wizycie. Waga 3500. Skurcze i wszystko co mnie męczy nic nie rozwiera a szyjka 1,5 cm. Termin cesarki na wtorek. Bez zmian.
Ja w poniedziałek ale u mnie już rozwarcie jest, więc może szybciej pojadę. Stresie.
Margana
Super, ze wszystko ok!Melduję się po wizycie [emoji16] wszystko okej, szyjka krótka, miękka ale zamknięta [emoji16] następna wizyta za tydzień dostałam skierowanie do szpitala jak bym nie dotrwała do wizyty [emoji16] jakoś mi tak lżej z myślą że już mogę rodzic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Margana
O matko[emoji53] To co oni, powariowali? Przeplywy sie poprawiaja, szyjka zamyka [emoji53]Wkurzona jestem, dwóch lekarzy mnie badało wczoraj i powiedzieli, ze mam 4 cm rozwarcia, a dziś lekarz, który mnie nie zbadał twierdzi, ze rozwarcia nie ma. Magia.
Wronka199
Ale sie nawpierd... Zachciało nam się z mezem frytek i smazonego sera ... Ruszac sie nie moge[emoji53] chyba dziecko przygniotlam ta ilością jedzenia bo tej nie daje odznak życia[emoji50][emoji50]
Pewnie dziwi... " co za smieciowe jedzenie matka mo serwuje"[emoji23]
Pewnie dziwi... " co za smieciowe jedzenie matka mo serwuje"[emoji23]
reklama
Wiem, ale w 1 ciąży 8 lat temu w ogóle nikt mi takiego badania nie zlecał.Pamiętajcie, że nie tylko przez kontakt seksualny można się zarazić, szpital, stomatolog, etc. Wiem, że to ekstremalne przypadki, ale jednak możliwe.
Podziel się: