reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
dziewczyny ogarnijcie lepiej torby, bo potem będziecie miały jak ja - mój stary na raty mi wszystko dowoził, przez co miałam pod łóżkiem 3 torby, milion niepotrzebnych rzeczy i brak tych niezbędnych, dokupywał jeszcze pod szpitalem coś, co mieliśmy w domu. No i zamiast koszul przywiózł mi sukienki, zamiast bielizny do karmienia - koronkowe sztywne staniki itd. Przywiózł też np. całą wielką pakę pieluch - 88szt. bo nie był pewien, ile ma tego wziąć.
No chyba że wasi jacyś bardziej ogarnięci :)

Hahahahaha to faktycznie musiał być chłopak zagubiony :D ja słyszałam od położnej ze facet miał dowieźć majtki do szpitala, same stringi przywiózł [emoji12]

Ja nie wycinam nigdy :) [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja sobie tez wycinam, szczególnie takie jak w zarze, ze możesz testament spisać :D ale tutaj tez naprulam od cholery:

IMG_6397.JPG

Załączniki

• IMG_6397.JPG
    IMG_6397.JPG
    356,1 KB · Wyświetleń: 410
Najśmieszniejsze wspomnienia jak się rodziców nakrywalo na figlowaniu nigdy tego nie zapomne[emoji23][emoji23] albo jak za głośno byli to w ścianę pisaliśmy ja zawsze mówiłam ,, w tym pokoju jest już i tak ciasno następny dzieciak z wami spi" po takiej coasnocie człowiek zaczyna doceniać przestrzeń która posiada

No to faktycznie wesoło [emoji16] kurde, rodzicie musieli mieć stres! [emoji12]

Cześć babeczki!

Miałam z rana wizytę- szyjka trochę się skróciła, w 2cm, ale wszystko pozamykane. Niemniej dobra informacja, ze coś tam zaczyna się dziać... wagi nie znam, bo tylko sprawdzała serduszko i czy główka dalej w dół, a w ogóle jak tylko włączyła usg to młody zaczął skakać jak szalony, aż się śmiała [emoji4]

Kolejne usg mam w 38 tyg... [emoji849]

Po wizycie pojechaliśmy odebrać wózek, zaraz wrzucę foty bo już się wietrzy.

reklama
Do góry