reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Piękny [emoji7][emoji7]też rozwazalam ale w mojej okolicy potrzebny mi prawdziwy terenowy bo rownego chodnika to tu nie znajdę [emoji31][emoji31]
Dlatego ja kupuję thule glide (chyba, że zdecyduję się na inny model, ale w tym stylu ;))
Ten, który mam to od kuzynki, choć kółka ma duże, to na spacery po okolicy z nim nie planuję, tylko w chuście ;)

reklama
A mnie nosi żeby coś uszyć :D tylko brak pomysłu :p
Ja będę szyć w czwartek ;)
Maszyna dopiero w transporcie, poza tym dzisiaj bym nie była w stanie do niej usiąść...
Z pomysłów na szybko - kocyk, prześcieradło, pokrowiec na przewijak (będę szyć w czwartek ;)), kurak do karmienia, "ponton" czy jak toto można nazwać (to przenośne, co kiedyś wrzucałam zdjęcia, żeby mieć lekkie przenośne miejsce do spania, które można wziąć do kuchni, pokoju, czy gdziekolwiek)

Hahahahaha to faktycznie musiał być chłopak zagubiony :D ja słyszałam od położnej ze facet miał dowieźć majtki do szpitala, same stringi przywiózł [emoji12]
Ja wracałam w marcu bez kurtki i w klapkach... Ale to trochę wina szpitala, bo nie pozwalali zostawić wierzchnich okryć, a facet zapomniał.

A to tak jak mój M [emoji16]

Darka No u mnie wokół lasu i innych ścieżek gruntowych brak- wiec nie miałam dylematu. Ale gdyby było inaczej to kurde chyba trzeba 2 komplety kół kupować ;)

Dziewczyny, mam taka kurę do karmienia, jakby rogal na którym lezy dziecko. Prac?
Ja nowej chyba nie prałam, dopiero jak się przybrudziła.

Ja będę szyć w czwartek ;)
Maszyna dopiero w transporcie, poza tym dzisiaj bym nie była w stanie do niej usiąść...
Z pomysłów na szybko - kocyk, prześcieradło, pokrowiec na przewijak (będę szyć w czwartek ;)), kurak do karmienia, "ponton" czy jak toto można nazwać (to przenośne, co kiedyś wrzucałam zdjęcia, żeby mieć lekkie przenośne miejsce do spania, które można wziąć do kuchni, pokoju, czy gdziekolwiek)
Właśnie o prześcieradłach do wózka myślałam bo kupiłam jedno ale jest trochę małe.

reklama
Do góry