reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
W sumie masz racje, w każdej chwili może się zdarzyć poród. Mój lekarz mówi że po skończonym 34tc nie ma tragedii już, a ja właśnie ten tydzień skończyłam :) Póki co jak mam niepohamowany instynkt macierzyński i potrzebę tulenia dziecka atakuje mojego 8-latka ;) Już ma mnie dość i z ulgą powita siostrę na świecie ;)
Haha, dobra strategia, zamiast zazdrosci bedzie ulga[emoji23]

Zobaczcie jakie zakupy tatus robi coreczkom[emoji3]
20180618_183144.jpg

Załączniki

• 20180618_183144.jpg
    20180618_183144.jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 446
No ja też niezdrowo teraz jem. Jeszcze na dodatek Ł mnie rozpieszcza i co chwila w jakieś restauracji jadamy zamiast w domu. Ostatnio miałam taki spust że w knajpie najpierw zamówiłam sałatkę, a potem największą pizze. Tylko dla siebie, Ł zamiawiał osobno bo wiedział że nie ma szans , że zostawie mu choć kawałek :D I kelner do mnie że ta pizza jest naprawdę wielka, to odpowiedziałam, że dobrze sie składa, że jestem w ciąży i kocham pizze :D Oczywiście dałam radę zjeść całą i jeszcze deser wepchnęłam :D

Przepiękna! :)
Ojjj... Całej pizzy to nigdy nie zjadłam [emoji16] max dwa kawalki [emoji16][emoji16]ale za to jem czesto

f2w39n7303c24ozn.png

Ja dzis zakupilam lozeczko dostawne.mysle ze bede zadowolona z zakupu.mam 38 i 1 dzien glowa mnie boli i mam do dupy humor chyba juz moje hormony szaleją boje sie co bedzie po porodzie jak sobie poradze zas ze spadkiem hormonow i depresją.

reklama
Do góry