reklama
Super, że się odezwałaś Początki rzeczywiście nie są łatwe, ale wkrótce będzie z górki Śliczną masz córeczkę oj ale mi się to dłuży, też już chce maleństwo
Karla88
Fanka BB :)
To, ze po macierzynskim od razu moge wykozystac caly urlop zalegly to wiem, bo tak robilam poprzednio. Tylko chcialam sie upewnic czy za ten rok normalnie sie nalezy. A jeszcze za poprzedni mi troche zostalo[emoji3]
A orientujesz sie jak to bedzie w przyszlym roku gdybym wrowila do pracy we wrzesniu? To tez normalnie nalezy mi sie za 2019 rok 26 dni czy tylko tyle co za okres od wrzesnia do grudnia?
Nirmalnie należy ci się pełny 26 dni bo to jest obliczane z stażu pracy
Masz powyżej 10 lat wiec normalnie 26 dni
Super, że się odezwałaś Początki rzeczywiście nie są łatwe, ale wkrótce będzie z górki Śliczną masz córeczkę oj ale mi się to dłuży, też już chce maleństwo
dzięki. Doczekasz się, już teraz niewiele zostało, poza tym nie znasz dnia ani godziny, ja rodziłam w 35 tc, więc wiesz
Jola92
No ja też niezdrowo teraz jem. Jeszcze na dodatek Ł mnie rozpieszcza i co chwila w jakieś restauracji jadamy zamiast w domu. Ostatnio miałam taki spust że w knajpie najpierw zamówiłam sałatkę, a potem największą pizze. Tylko dla siebie, Ł zamiawiał osobno bo wiedział że nie ma szans , że zostawie mu choć kawałek I kelner do mnie że ta pizza jest naprawdę wielka, to odpowiedziałam, że dobrze sie składa, że jestem w ciąży i kocham pizze Oczywiście dałam radę zjeść całą i jeszcze deser wepchnęłamAaa to ja też się poce [emoji12] i też jem bób codziennie, ale on ma akurat mało kcal [emoji16] ale czeresnie, truskawki, lody, mleczko w tubce mi się zdaza [emoji16] nawet bagietki robiłam z serem i pieczarkami a daje baaaardzo dużo sera [emoji16]
Przepiękna!
W sumie masz racje, w każdej chwili może się zdarzyć poród. Mój lekarz mówi że po skończonym 34tc nie ma tragedii już, a ja właśnie ten tydzień skończyłam Póki co jak mam niepohamowany instynkt macierzyński i potrzebę tulenia dziecka atakuje mojego 8-latka Już ma mnie dość i z ulgą powita siostrę na świeciedzięki. Doczekasz się, już teraz niewiele zostało, poza tym nie znasz dnia ani godziny, ja rodziłam w 35 tc, więc wiesz
niemamco
Tu wszystkim się już szyjki skracaja, zaczynają się skurcze , sciagaja passary a u mnie nic [emoji12] sprawdza się mój największy lęk ciążowy
I mnie tez jeszcze nic, ale ja mam termin na 25/07 takze jeszcze ma czas
niemamco
Aaa to ja też się poce [emoji12] i też jem bób codziennie, ale on ma akurat mało kcal [emoji16] ale czeresnie, truskawki, lody, mleczko w tubce mi się zdaza [emoji16] nawet bagietki robiłam z serem i pieczarkami a daje baaaardzo dużo sera [emoji16]
Bagietki z serem i pieczarkami jem co najmniej raz w tygodniu ostatnio, mam straszna fazę
W sumie masz racje, w każdej chwili może się zdarzyć poród. Mój lekarz mówi że po skończonym 34tc nie ma tragedii już, a ja właśnie ten tydzień skończyłam Póki co jak mam niepohamowany instynkt macierzyński i potrzebę tulenia dziecka atakuje mojego 8-latka Już ma mnie dość i z ulgą powita siostrę na świecie
Hahahhah coś w tym jest, ja tez się mega zachwycam Franem, jak spi najbardziej [emoji16] pewnie za chwile będzie musiał ustąpić miejsca bratu...
@gawkat słodziak totalny! Mam nadzieje ze wrócisz w większym wymiarze jak już sie wszystko ustabilizuje
reklama
Margana
Slicznotka[emoji7]
Poczatki niestety czesto sa trudne. Ale na pewno z czasem bedzie coraz lepiej!
Trzymam kciuki za karmienie[emoji110][emoji110] Wiem jakie to trudne walczyc o laktacje. Oby sxybko sie udalo!
Podziel się: