reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Hey mamuski ja po wizycie rozwarcie 1.5cm jest [emoji4]małego palcami Lekarz czuł juz główkę jest nisko no i waży juz szkrabek 3200 [emoji4]gr. Skurcze sa Wizyta za 2 tyg mogę juz nie doczekać a jak tam u was [emoji5]?
Ale zaczyna się dziać! [Emoji16]Ja już po wizycie, szyjka prawie zgładzona i lekkie rozwarcie. Muszę się postarać, żeby jeszcze chociaż tydzień wytrzymać.
Margana
O to super, rozwija sie akcja[emoji3] Powodzenia!Hey mamuski ja po wizycie rozwarcie 1.5cm jest [emoji4]małego palcami Lekarz czuł juz główkę jest nisko no i waży juz szkrabek 3200 [emoji4]gr. Skurcze sa Wizyta za 2 tyg mogę juz nie doczekać a jak tam u was [emoji5]?
Moni17.06
Jestem w poczekalni jak bede w domu to sie odezweKciuki za wizytę pochwal się łóżeczkiem i wózkiem
Margana
To trxymam kciuki za ten tydzien!Ja już po wizycie, szyjka prawie zgładzona i lekkie rozwarcie. Muszę się postarać, żeby jeszcze chociaż tydzień wytrzymać.
Lipcowa mamusia
No juz mały bezpieczny ciaza donoszona wiec pozostaje czekac[emoji4]ja za cb tez[emoji4]
Moni17.06
Tylko poscieli i i ochraniacza czekam na przesylke dziekuje stres juz mega jest ...Super, ze juz wozek i lozeczko jest[emoji3] Czegos Wam brakuje jeszcze?
Powodzenia na wizycie!
Onaszczesliwa2018
O nieee ale pysznosciLaski! Jakie to jest mega pyyyyyyszne!!!Zobacz załącznik 868400
Lipcowa mamusia
My za was też [emoji7]O to super, rozwija sie akcja[emoji3] Powodzenia!
reklama
Margana
O to juz ptawie komplet[emoji3]Tylko poscieli i i ochraniacza czekam na przesylke dziekuje stres juz mega jest ...
No stres juz chyba kazda z nas po woli dopada[emoji6]
Podziel się: