reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dzisiaj wizytę mam na 11 , ciekawe czy nie zacznę dzisiaj rodzić bo dzięki mojej kochanej szefowej od rana chodzę w nerwach, już ze zwolnieniem kwiecień - maj był problem, bardzo późno dostarczyła je do ZUS-u i długo czekałam na kasę a po dzisiejszym telefonie do ZUS-u dowiedziałam się, że zwolnienia maj - czerwiec jeszcze nie dostarczyła a ja jej dostarczyłam już miesiąc temu to zwolnienie , nie mam siły już z tą babą walczyć :( Wiecie może czy jest taka możliwość abym teraz to które mam zwolnienie zawiozła jej tylko do wglądu , ona by mi dała podpis itd a ja osobiście bym je dostarczyła do ZUS-u ?
A gin nie może bezpośrednio do zusu wysłać mój wysyla

reklama
Ja to przerobiłam z moim szefem już w lutym. Od tego czasu sama wożę L4 do zusu i mam święty spokój. Musisz tylko zawieść je do pracodawcy i musi Ci z tyłu podpisać, że pracujesz nadal i pieczątka i z takim L4 jedziesz do zusu.
Bardzo dziękuję za odpowiedź, zrobię tak jak mi radzisz i przynajmniej będę wiedziała, że zwolnienie mam dostarczone do ZUS-u .

Witajcie ;) ja mialam intensywny weekend ;D w sobote kupilismy lozeczko i wozek . w tym tyg moze przyjdzie kolyska i posciel do lozeczka ;) weekend spedzilismy rodzinnie wczoraj minal nam roczek od slubu ;) dzis na 14 wizyta. Ciekawe czy cos sie dzieje juz po odstawieniu lekow. Ale oby maly wytrzymal chociaz do czwartku ;) Milego dnia i kciuki za wizyty ;)
Kciuki za wizytę :) pochwal się łóżeczkiem i wózkiem :D

Kochana chyba w końcu się nie umówiłyśmy konkretnie... przynajmniej ja nic nie wiem, może coś mi umknęło przez weekend?

U mnie wreszcie powrót do normalności, zostało nam odebranie wózka jutro i będę prała ubranka :tak:
Nie, nie umówilyśmy się konkretnie. Wszystkim oprócz mnie pasował poniedziałek koło 14 okolice centrum, chyba złote.

Witajcie ;) ja mialam intensywny weekend ;D w sobote kupilismy lozeczko i wozek . w tym tyg moze przyjdzie kolyska i posciel do lozeczka ;) weekend spedzilismy rodzinnie wczoraj minal nam roczek od slubu ;) dzis na 14 wizyta. Ciekawe czy cos sie dzieje juz po odstawieniu lekow. Ale oby maly wytrzymal chociaz do czwartku ;) Milego dnia i kciuki za wizyty ;)
Super, ze juz wozek i lozeczko jest[emoji3] Czegos Wam brakuje jeszcze?
Powodzenia na wizycie!

reklama
Do góry