ja wlasnie jade na 8.40Witajcie mamusie[emoji4]
Ktos dzis wizytuje? Jesli tak to zycze udanych wizyt i milego dnia!
reklama
Ja dzisiaj wizytę mam na 11 , ciekawe czy nie zacznę dzisiaj rodzić bo dzięki mojej kochanej szefowej od rana chodzę w nerwach, już ze zwolnieniem kwiecień - maj był problem, bardzo późno dostarczyła je do ZUS-u i długo czekałam na kasę a po dzisiejszym telefonie do ZUS-u dowiedziałam się, że zwolnienia maj - czerwiec jeszcze nie dostarczyła a ja jej dostarczyłam już miesiąc temu to zwolnienie , nie mam siły już z tą babą walczyć Wiecie może czy jest taka możliwość abym teraz to które mam zwolnienie zawiozła jej tylko do wglądu , ona by mi dała podpis itd a ja osobiście bym je dostarczyła do ZUS-u ?
Moni17.06
Fanka BB :)
Powodzeniaja wlasnie jade na 8.40
Ja to przerobiłam z moim szefem już w lutym. Od tego czasu sama wożę L4 do zusu i mam święty spokój. Musisz tylko zawieść je do pracodawcy i musi Ci z tyłu podpisać, że pracujesz nadal i pieczątka i z takim L4 jedziesz do zusu.Ja dzisiaj wizytę mam na 11 , ciekawe czy nie zacznę dzisiaj rodzić bo dzięki mojej kochanej szefowej od rana chodzę w nerwach, już ze zwolnieniem kwiecień - maj był problem, bardzo późno dostarczyła je do ZUS-u i długo czekałam na kasę a po dzisiejszym telefonie do ZUS-u dowiedziałam się, że zwolnienia maj - czerwiec jeszcze nie dostarczyła a ja jej dostarczyłam już miesiąc temu to zwolnienie , nie mam siły już z tą babą walczyć Wiecie może czy jest taka możliwość abym teraz to które mam zwolnienie zawiozła jej tylko do wglądu , ona by mi dała podpis itd a ja osobiście bym je dostarczyła do ZUS-u ?
Dziewczyny warszawskie, ja dzisiaj raczej nie dam rady dojechać na spotkanie. Nie wyrobiłam się z deadlinem i jeszcze nie idę na zwolnienie
Kochana chyba w końcu się nie umówiłyśmy konkretnie... przynajmniej ja nic nie wiem, może coś mi umknęło przez weekend?
U mnie wreszcie powrót do normalności, zostało nam odebranie wózka jutro i będę prała ubranka
joanna4258
Fanka BB :)
Witam, kciuki za dzisiejsze wizyty
U mnie od soboty bóle pleców i skurcze, na szczęście nieregularne. Dobrze, że jutro wizyta to sprawdzę czy coś tam się dzieje
U mnie od soboty bóle pleców i skurcze, na szczęście nieregularne. Dobrze, że jutro wizyta to sprawdzę czy coś tam się dzieje
reklama
Hej
Ja wczoraj miałam dość intensywne bole,parę bo parę ale chyba cis juz zaczyna się dziać
Dziś na 16 wizytą ,pewnie zdejmie krążek i mogę rodzić ,ciekawa jestem ile jeszcze wytrzymam bez niego ,
Ja już chodzę tydzień bez
Podziel się: