reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To jestes równy tydzień za mną. Ja w 6+1 widzialam pecherzyk ciazowy, w nim cialko zolte i ledwo widocczne dzidzi z pikajacym serduchem. I troche sie tym martwie ze ledwo widoczne dzidzi bylo no ale skoro ginka nic nie powiedziala ze cos jest nie tak.....a pecherzyk mial niecaly centymetr wielkosci. Mam sie czym martwic? Teraz to juz pewnie powyzej centymetra juz ma.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Nie masz czym się denerwować :) ja serduszko zobaczyłam w 6+4 i też w większości było widać ciałko żółte tylko, dwa albo trzy dni wcześniej byłam w szpitalu i tam jeszcze nic nie było widać :) Dzidzia jest tak mała wtedy że mogła się schować za ciałko żółte :)

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dziękuję :)
Ekstra..! to treaz niczym się już nie zamartwiaj, tylko ciesz- zobacz jak wszystko się dobrze układa :)
Moja wizyta dopiero 5.12....:dry:
Teraz już wrzucam na luz ale oczywiście dalej zamartwiam się dzidzią :p Ja chyba nie umiem tak całkiem się wyłączyć i nie myśleć :p Też mam wizytę 5 grudnia :)

ja jutro wg usg mam 8 tydz i wlasnie mdlosci pierwszy raz mnie dopadly
Ojjjj.....to współczuję. Ja za tydzien w piątek będę miala 8+1 czyli w zasadzie rozpocznę 8 tydzien juz teraz w piątek [emoji33] ło matko ale zaćmienie umyslu mnie zlapalo. A dzisiaj na audiogram z młodą muszę jechac na drugi koniec Poznania na 15. Wymogi poradni psychologiczno pedagogicznej zwby m.in. audiogram zrobic. A potem mloda do tatusia na 3 godziny bo to środa to ja sobie do H&M wskocze moze jakies ciążowe spodnie dorwę bo juz w leginsach mi zimno.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry