reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam się z rana. Też kiepsko spałam, syn nam się wladowal do łóżka w środku nocy więc ciasno było, a nad ranem obudziła mnie burza. Na szczęście dziś pochmurno i jest czym oddychać, za to pranie ubranek muszę odłożyć na lepszą pogodę. Dziś nadal nie czuję się dobrze, ale już się uspokoiłam bo wieczorem odkopalam stare forum ciazowe z 2010 roku i już w 32tc zaczęłam narzekać na podobne dolegliwości :) Więc chyba po prostu już taki czas. O 16:15 wizyta, więc się dowiem czy wszystko ok :) Miłego dnia

Czesc dziewczynki [emoji16] co do spania ja cala ciąże śpię znakomicie jak zresztą całe życie [emoji16] oprócz nocy z ostra alergia... I dziś mój wrócił z pracy o 7:30 obudził mnie i poszłam dalej spać razem z nim i dzwoniły do mnie 10 minut temu babeczki z pracy czy ja już miałam imieniny bo nie pamiętają... Ehh... A taka jestem senna, że może jeszcze zasne choć wszędzie słyszę remonty... Mlotki, piły, wiertarki a przed chwilą na poligonie strzelali.. dzień wariata ...

reklama
Do góry