reklama
Moni17.06
Fanka BB :)
Ja juz po 5 sie obudzilam ;D i wlasnie jem sniadanie ;pJa nie spie od 4.00, ale sie klade spowrotem[emoji3]
Karla88
Fanka BB :)
Ja zaczynam dziś mega sprzątanie. Weszlam w 38 tydzień [emoji3][emoji3][emoji3]czas ruszyć malucha[emoji23][emoji23][emoji23]
Zacznij od okien [emoji23]
Okna myje normalnie co 2 tygodnie. Mam myjke wiec ro w ogole nie męczy [emoji35][emoji35][emoji35]ale podłogi mnie zdwcydowanie wykoncza[emoji3][emoji3][emoji3]Zacznij od okien [emoji23]
Chciałam dzisiaj kupić na szybko jakieś bodziaki z krótkim rękawem, ale tylko tyle mi się udało, i to na 62, 56 nie było ani jednego.Zobacz załącznik 866430
Bodziaki Cool, ale kot jeszcze bardziej Cool!! [emoji16][emoji16]
Ja zaczynam dziś mega sprzątanie. Weszlam w 38 tydzień [emoji3][emoji3][emoji3]czas ruszyć malucha[emoji23][emoji23][emoji23]
...a męża ruszasz na końcu czy już ruszałaś? [emoji16][emoji16]
A w Wawie możecie zahaczyć o mnie jeszcze [emoji23]
I o mnie też
Sprightly88 w której dzielnicy mieszkasz?
reklama
ostatnio czuje malego tak nisko,ze jak sie kreci mam odruch przytrzymywania krocza dlonia masakra jakbym go lapac chciala ....
Aarona ja robię dokładnie to samo. Pewnie wyglądam jak wariatka ale jak tak się łapie to mała przestaje mi kopać w krocze.
Czas wstawać, muszę dzisiaj podjechać na IP, żeby zaklepać termin do planowanego cc. Pierwszy raz od pół roku, w tajemnicy przed lekarzem prowadzącym wsiąde sama za kierownicę. Yuppi!!!
Podziel się: