a ja nie mam wanny do rodziców muszę sie wybrać zeby sobie poleżeć w wannieWiola a jak sie czujesz ?
Kinga kiedy masz wizyte ?
yustme za 5 dni masz slub ale czas leci jednak ....
dlatego wole wanne
reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Kuzwa dobrze że mam prysznic bo obawiam się że mogłabym miec problem z tej wanny sie wygrzebac [emoji23] ja bez zmian , a Ty jak się masz ? Opuchlizna zeszła?Wiola a jak sie czujesz ?
dlatego wole wanne
Ja tez codziennie wody po pachy leżę godz i grzeje się jak foczka gorzej z wstawaniem musiałam sobie opatentować jakiś sposób i padło pozycja na pieska musze komicznie wygladac [emoji23] cozzzzz ale ten relax
No kurde, muszę wleźć i wypróbować tego pieska!
Margana
Oj tak!Czy wy też czasami odczuwanie takie kłucie w kroczu??? Jakby ktoś was tam prądem poraził...
ani_anita
Musi być zameldowany dorosły, żeby zameldować dziecko.dziewczyny jak to jest z meldunkiem dziecka ja jestem u swoich rodziców mój maż u swoich nie przemeldowaliśmy sie jeszcze do naszego mieszkania moge małą zadowalać odrazu w naszym mieszkaniu
Karla88
Kuzwa dobrze że mam prysznic bo obawiam się że mogłabym miec problem z tej wanny sie wygrzebac [emoji23] ja bez zmian , a Ty jak się masz ? Opuchlizna zeszła?
Zostałabys już w wannie do porodu od razu mogłabyś nie dość ze urodzić w domu, w wannie, to jeszcze w te upały relax tylko byś wymieniała na czysta same plusy Wiola [emoji23][emoji23][emoji23]
Margana
To mnie tez caly czas brzuch boli odkad wrocilam do domu. I co chwile sie napina.Jeszcze chwilke ale dzisiaj ciezko sie czuje w krzyzu boli, w brzuchu boli masakra I jeszcze od czasu badania a badal mnie taki malo delikatny gin to tak mnie szyjka kluje
A troche musialam polazic, bo daleko mam od przystanku do gina[emoji53] Ledwo dosxlam.
kinga30
18 mam wizyte I juz sie nie moge doczekac bo to juz bedzie prawie 36 tydzienWiola a jak sie czujesz ?
dlatego wole wanne
martina86
Ja niestety też panikara,ale staram się z tym walczyćoj podejrzewam ze jestem w tej dziedzinie takim samym ekspertem jak a wlasnie czytanie takich artykułów nakręca mnie bardziej
reklama
Onaszczesliwa2018
Hahaha chyba pomyślę o jakimś basenie albo pożyczę wanienke od Fabcia [emoji16]Zostałabys już w wannie do porodu od razu mogłabyś nie dość ze urodzić w domu, w wannie, to jeszcze w te upały relax tylko byś wymieniała na czysta same plusy Wiola [emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: