ja mam tak dzisiajCzy wy też czasami odczuwanie takie kłucie w kroczu??? Jakby ktoś was tam prądem poraził...
reklama
ja tez dokonca niespakowana. ciuszki musze wyprac i wyprasowsc .moze w srode bedxie chlodniej we Wrockuja za zaczynam pakowanie chyba jestesmy tylko my obie nie spakowane jeszcze a doła miałam tez rana ( a teraz jakieś dziwne przeczucia jeszcze mnie dopadły
Ja tez chce isc z wamiWbijaj do Wrocławia jak urodzimy zrobimy imprezę
no wiecej nasWe Wroclawiu jestem jeszcze ja[emoji3]
Jutro wizyta, a ja mam jakieś złe przeczucia. Cały dzień czuję się źle, bolą mnie nogi, brzuch, krocze. Teściowa mówi, że źle wyglądam. Mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje, ja mam dopiero 34 tydzień [emoji33]. Już nie wspomnę, że połowy rzeczy nawet nie kupiłam, ubranek nie prałam... Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
uspokój sie bo zaczynasz panikować tak jak ja a pewnie nie mamy nawet za bardzo powoduJutro wizyta, a ja mam jakieś złe przeczucia. Cały dzień czuję się źle, bolą mnie nogi, brzuch, krocze. Teściowa mówi, że źle wyglądam. Mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje, ja mam dopiero 34 tydzień [emoji33]. Już nie wspomnę, że połowy rzeczy nawet nie kupiłam, ubranek nie prałam... Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
arona
Fanka BB :)
ostatnio czuje malego tak nisko,ze jak sie kreci mam odruch przytrzymywania krocza dlonia masakra jakbym go lapac chciala ....Strasznie tego nie lubię.. Mam wrażenie jakby zaraz Maks miał wyjść, strasznie nieprzyjemne
reklama
Karla88
Fanka BB :)
Czy wy też czasami odczuwanie takie kłucie w kroczu??? Jakby ktoś was tam prądem poraził...
No i często przy chodzeniu mnie tak kłuje
Marika ja się zastanawiałam nad bankiem pępowiny krew + pępowina 2500zl ale jakiś rabat idzie dostac jak powołam się na szpital gdzie będę rodzic
Roczny abonament 690,00 z tego co pamietam
Mam taka książeczkę tam to jest opisane wszystko
Podziel się: