reklama
Margana
Fanka BB :)
Ty to wytrzymaj jeszcze chwilke[emoji6]Mi dzisiaj sasiadka powiedziala, ze jestem zmieniona na twarzy jak bym zaraz miala rodzic
Margana
[emoji23][emoji23][emoji23]A za mna!!!! Drinki, wino wszystko jak rasowy alkoholik na detoksie [emoji23]
Margana
No od myslenia sie zaczyna[emoji23]Ja się nie spakowałam jeszcze, ale myślę o tym intensywnie ostatnio
Margana
We Wroclawiu jestem jeszcze ja[emoji3]Ja to jak powsinoga czeka mnie wycieczka po knajpach z JustMe i Jola w wawie
Potem chlanie z tobą [emoji23]
Mogę jeszcze po sąsiedzku odwiedzić age i Olę
Normalnie podróżniczka
atomek
Ja ani spanikowana ani z przeczuciem ...
Czuje doła
Jestem w tym z Tobą. Nie mam jeszcze nic przygotowanego poza ciuchami które wyprała i wyprasowała moja babcia.
Ale czy to powód do dola? No chyba ze to jakiś znak ...ujowej matki Polki? Przy pierwszym już od kilku tyg wszystko halo gotowe a tu pełna olewara [emoji6]
atomek
Mi dzisiaj sasiadka powiedziala, ze jestem zmieniona na twarzy jak bym zaraz miala rodzic
Heh no niektórzy uważają ze to widać... a Ty nie miałaś leżeć i odpoczywac żeby jeszcze kilka dni urwać?
Margana
Super! No ciekawe ile wytrzymasz. Moj pessar jeszcze trzyma. Sama jestem ciekawa jak tam ta szyjka[emoji6]Informuję, że szew i pessar zdjęty. Szyjka 1,5cm zamknięta. Ciekawe jak długo wytrzyma.
ani_anita
A potem zasniemy po pół godzinyTo co się będziemy rozdrabniać zróbmy jedną wielką imprezę popijawę matki patolki na wychodnym
reklama
ani_anita
No właśnie oddałam ubranka po starszaku na 56 i 62, mam cokolwiek dopiero od 68, poza kombinezonem i kilkoma bodziakami z długim rękawem.Dziekuje[emoji15]
Co do bodziakow to spokojnie, zawsze mozesz zalozyc 62 zanim dokupisz mniejsze[emoji3]
Podziel się: