reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja po wizycie. Wszystko w porzadku. Pessar nadal trzyma, za 2 tygodnie zdejmujemy.
Emilka wazy 3040g +/- 450g. Lekarz powiedzial, ze za tydzien moge rodzic[emoji3]

Niestety poinformowal mnie, ze od 1 do 15.07 bedzie na urlopie[emoji53] Ale mam sie nie martwic. Jak nieurodze do tego czasu to odda mnie pod opieke swojego kolegi - tego co prenatalne u niego robilam. A jak bym zaczela rodzic to i tak mam najpierw do niego zadzwonic.
Czyli z roznych wzgledow dobrze by bylo jak by panna Emilia postanowila wyjsc do konca czerwca[emoji6] Sam lekarz powiedzial, ze waga moze byc sluszna, wiec lepiej szybciej[emoji6]

ja za zaczynam pakowanie chyba jestesmy tylko my obie nie spakowane jeszcze a doła miałam tez rana :(( a teraz jakieś dziwne przeczucia jeszcze mnie dopadły
Jeszcze ja kochane.. Czekam aż kasa na konto wpłynie, czyli pewnie jutro. Do końca tygodnia mam nadzieję się ze wszystkim ogarnąć [emoji849]

Ja to jak powsinoga czeka mnie wycieczka po knajpach z JustMe i Jola w wawie

Potem chlanie z tobą [emoji23]

Mogę jeszcze po sąsiedzku odwiedzić age i Olę

Normalnie podróżniczka
To co się będziemy rozdrabniać zróbmy jedną wielką imprezę popijawę :D matki patolki na wychodnym :D

Jaką miłą (albo bardziej śmieszną) akcję miałam dzisiaj.. byliśmy z M. w centrum, M miał odebrać jakąś receptę, mnie wyrzucił na rogu, bo zobaczyłam cukiernię i stwierdziłam że MUSZĘ zjeść pączka. Kupiłam, wyszłam sobie na róg, czekając aż mnie M. zgarnie, stoję z brzuchem, wpierdzielam z apetytem tego pączka i nagle zatrzymuje się jakiś koleś i mówi: jak ładnie Pani wygląda, miłego dnia :shocked2::-D:-D:-D:-D:-D Musiałam być mega pocieszna-ciężarówka opychająca się ciastkiem- skoro chciało mu się stanąć :-D:-D A ja zapchana nawet nic nie odpowiedziałam :rolleyes2:

...ale nie pokroiłaś...?:unsure: Upewniam się :D :D No mój też coraz bardzie napiera, wypycha i w ogóle rządzi się niemożebnie...

Właśnie powiem Wam że jakoś przy tej ciąży mnie nie przekonują- i w ogóle o nich zapomniałam... Ale też mam część śpioszków z tymi zakładkami, tylko jak będzie upał to na nic się to nie zda :-D:-D No i w upał też sobie nie wyobrażam malucha w rękawiczkach...

U Ciebie zawsze z atrakcjami :-D:-D:-D Mój też miał zacny pazur, mega zdrapany się urodził....

Proszę bardzo: profesjonalna odpowiedź za ile, gdzie i jak! :-) :)

Dołączam do Twojego klubu stęsknionych za winem i prosecco... ehhhhh...

Oooo dobrze wiedzieć....!
No widzisz jakie wrazenie robisz[emoji3]

Wow, podziwiam, ja musiałam sobie zrobić przerwę, zresztą pokarmu w II trymestrze było tak mało, że dzieć się tylko denerwował...

No wziął i zasnął, jak już dokładnie zaplanowałam, jak go pokroję... A co do rozpierania i napierania, to właśnie odkryłam, że tylko w fotelu samochodowym wygodnie mi się siedzi... może sobie go wmontuję przed komputerem?

@Margana coraz piękniej wyglądasz :)

Dotoczyłam się dzisiaj do pepco i nie było ani jednego bodziaka na 56 :( Dobrze, że lipiec, jakby dziecko się urodziło zanim mu zorganizuję jakiekolwiek ubranka, to będzie paradować w samej pieluszce :D:D Albo, jeśli mnie zdąży wkurzyć, to mu założę zimowy kombinezon, bo to akurat zostało po starszaku.
Dziekuje[emoji15]
Co do bodziakow to spokojnie, zawsze mozesz zalozyc 62 zanim dokupisz mniejsze[emoji3]

reklama
Do góry