reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny właśnie był obchód, mam mieć założony pessar na 2 tygodnie tylko muszę go kupic, podobno tak jest że trzeba mieć swój, nie wnikam, tylko zastanawiam się czy można go dostać w każdej aptece i czy są jakieś rozmiary no i ile to mniej więcej kosztuje.
Ja jestem w szoku[emoji33] Moim zdaniem to niepotrzebna ingetencja i koszt. Nie zgodzilabym sie na tym etapie.

reklama
Wg jak oni ci założą pesser na 2 tyg i ściągną w 39 tyg to przenosisz ja do 42 tyg bo ona zachamuje ci wszystko to co teraz właśnie orzygotowuje się do porodu ja bym się nie zgodziła tylko leżała w domu Ok tyg a potem niech się dzieje już wszystko
Dokladnie moze tak byc. Potem befa wywolywac[emoji53]

ja ani nie wyprana, ani nie wyprasowana [emoji14] jestem w lesie [emoji14] łóżeczko w pudle, wózek w pudle :) a tu bym już chciała pojeździć po domu [emoji14] ale to po 1szym dopiero :(

W sobotę dopadłam ;) na normalnym dziale i to w rozmiarze M, kocham H&M za ich rozmiarówkę [emoji14]

rano byłam na targu po 7kg truskawek, obrane i dżem się już gotuje :D teraz do słoika zaprawiam ogórki [emoji14]

za wizytujące moc kciuków :)
Kochana chociaz to lozeczko zlozcie zeby wywietrzalo[emoji3]

Ja pranie i prasowanie zostawilam na koniec by wszystko było czysciutkie i pachnace :) więc może za 1.5tygodnia będę mogła już to zrobić :) ale najpierw musimy dokończyć remont i będę musiała umyć okna, meble , łazienkę... Roboty od cholery ... Dziś zaczynamy już malować ściany :)
Moje okna będą czekały aż dojdę do siebie po porodzie, resztę myję trochę "z grubsza"...
Roboty oczywiście jest ile jest, ale pewnych rzeczy się nie przeskoczy, i nie będę teraz kicać po parapecie itd [emoji6]

reklama
Do góry