reklama
Margana
Fanka BB :)
Ja tak nie mam, bo ja jestem spuchnieta cala rownomiernie. Noe skumulowalo mi sie na dloniach i stopach, a rozeszlo po calym ciele.Matko wieczorem mi tak spuchly stopy ze ledwo zginalam a teraz poszłam siku patrze a dlonie sa jak balon... To samo[emoji53][emoji53] też tak macie?
Ja rozumiem ze moga spuchnąć ale az tak zeby był problem ze zginaniem?? Zmartwilam sie[emoji53]
Margana
A co z corcia? Masz ja juz przy sobie?Dzięki dziewczyny.
Sam poród boli,nie ma się co oszukiwać ale też ta świadomość, że to już końcówka dużo pomaga. Za chwile czeka nagroda. No i przychodzą lekarze czy położne i mowia, że juz niedługo i już mamy prawie główkę no to tym bardziej się wydaje, że to już i naparzasz, zeby mieć to z glowy wreszcie. A sama końcówka jak już dziecko wychodzi trwa krótko. No i zdecydowanie po porodzie sn jestem szybciej i bardziej na chodzie. Po CC nie było tak hop siup
Karla88
Zobacz załącznik 865882Zobacz załącznik 865883Zobacz załącznik 865884
Jest łóżeczko materac przyjdzie w poniedziałek
Uuu pięknie
U nas tez ta komoda [emoji4]
Margana
Ja nie wiem nawet czy znieczulenie dostalam[emoji53]Jak Cię nacinają to nawet nie wiesz kiedy ,
Później tylko po porodzie dają znieczulenie miejscowe i zaszywają
Margana
Roznie bywa. Niektore nie narzekaja. Ja sie nie befe wypowiadac.Wiem wiem ale mi bardziej chodzi o funkcjonowanie juz po calej akcji. Czy boli i czy sie czuje to nacięcie
Wronka199
To pewnie ja będę z tych narzekajacych... Slaba jestem jesli chodzi o bólRoznie bywa. Niektore nie narzekaja. Ja sie nie befe wypowiadac.
Margana
Karla a na wykopki nie poszlas od razu?[emoji23]Ja wigole nie byłam nacięta nic nie bolało chodziłam od razu siedziałam nie ma się co nastawiać od razu na najgorsze
Karla88
Karla a na wykopki nie poszlas od razu?[emoji23]
Nie bo był styczeń [emoji23]
Ale miałam taka energię i głód ze od razu chciałam jesc i wychodzić do domu [emoji23]
reklama
Margana
Hahaha, nigdy nie bedziesz[emoji23]Aplikacja mi pokazuje, że zostało 26 dni! ALE JAK TO? JA NIE JESTEM GOTOWA PSYCHICZNIE!
Podziel się: