reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No właśnie chyba ma taki sen bo olewał wszelkie zaczepki- masowanie , pukanie, trzęsienie brzuszkiem delikatnie, mówienie, mąż cmokal, puszczałam muzykę głośno a tu cisza...
Teraz raptem jak napisałam post to się pokręcił chwile powypinal - i poszedł spać dalej... to ta pogoda pewnie
Oby po porodzie byl taki spokojny :)

@Galadriela zaciskaj nogi!
@Sprightly88 mój królewicz ma głeboko w powazaniu zaczepki, słodkie, muzykę itp. Rusza sie jak mu się podoba. Czasami mam już ochotę na szpital jechac. Ja mam detektor, jak go za długo nie czuje to sie kłade na boku i słyszę albo serduszko albo ruchy. Jak ostatnio byłam w szpitalu z tymi wodami to zestresowana cały czas tam chodziłam i go nie czułam. A pod ktg problem bo okazało sie ze młody tak fikał że co chwila uciekał. NIe martw się. Mój w upaly tez cały cas spi :)
@Karla88 tu będzie czerwcówek wiecej niż lipcówek. Ja i @Darka83 na dniach sie wysypiemy, potem @Marika92 a Ty idź w pole pracowac bo jak nie to sierpniówką zostaniesz :D
Ale ja mogę dopiero po weekendzie [emoji3][emoji3][emoji3]mąż jutro i w niedzielę w pracy

reklama
Kurcze, moja mała cholera tak się gimnastykuje dzisiaj, że mnie wszystko boli w środku.... A przed chwilą przypu$cił taki szturm na spojenie lonowe głową, jakby już chciał wyłazić...
Kochane a czy wy macie tak że czujecie ciągnięcia skóry w jakimś miejscu na brzuchu? Bo ja tak czuję jak by mała się tam wypchała.. Ale boli nawet jak tego nie robi. Lekarz na wizycie zapytał: a nie czuje pani jakiegoś ciągnięcia czy coś? Powiedziałam że tak. On dalej nie skomentował.. To możliwe że mała jest tak ułożona i gdzieś naciska??
A z aktywnością to u nas mała od kilku dni jest bardziej aktywna [emoji5] z jednej strony się cieszę bo wiem że mam pod kontrolą a z drugiej jak nie raz się przeciąganie to aż sycze z bólu [emoji58]

Do góry