Niedobrze. Trzymaj sie mocno.Ja znów pod ktg skurczybyki wracają...
reklama
zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Chce przypomnieć mamie że ona tam jest [emoji1]Kurcze, moja mała cholera tak się gimnastykuje dzisiaj, że mnie wszystko boli w środku.... A przed chwilą przypu$cił taki szturm na spojenie lonowe głową, jakby już chciał wyłazić...
Onaszczesliwa2018
No to może przez to że taka mala wiercipietka z niej , ale niech lepiej kontrolują . Wierzę Ci , mam nadzieję że szybko wyjdziesz Kacperek biedactwo pewnie przeżywa najbardziej coPewnie tak bo moja to sie wiecznie kreci. Oby bo tesknie do dzieciakow I jeszcze chcialabym wyjsc
Onaszczesliwa2018
Tylko , że mojemu też tak skacze , ale mam nadzieję że nic złego się niedzieje jak mówią że ok , 3 razy dziennie chodzę na KTG i kontrolująAle o Twoim, bron boze, nic nie mowilam! Kinga pisala, ze jej Agatki tetnem sie martwia. Jesli u Ciebie jest ok to bardzo dobrze! Absolutnie nie chce zebys sie nakrecala!
zaczarowanaKicia
Oj a który tydzień? Może to twoj czas [emoji1]Ja znów pod ktg skurczybyki wracają...
Onaszczesliwa2018
Kurczę znów Boże co to się z nami wszystkimi dziejeJa znów pod ktg skurczybyki wracają...
Jestesmy na końcówce. Niestety dopadają nas statystyki skroconych szyjek itp.Kurczę znów Boże co to się z nami wszystkimi dzieje
Onaszczesliwa2018
Ciekawe jak moja po tych skurczach Chyba poproszę jutro o USGJestesmy na końcówce. Niestety odpadają nas statystyki skroconych szyjek itp.
Margana
Jak mowia, ze ok to na pewno Cie nie oklamuja[emoji3]Tylko , że mojemu też tak skacze , ale mam nadzieję że nic złego się niedzieje jak mówią że ok , 3 razy dziennie chodzę na KTG i kontrolują
U Kingi prwnie pierwszy raz sie to pojawilo, wiec chca poobserwowac czy to na pewno z aktywnosci[emoji3]
reklama
Margana
Ciekawe jak moja. Ale pessar nie spadlo to chyba ok[emoji6]Ciekawe jak moja po tych skurczach Chyba poproszę jutro o USG
Podziel się: