reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny co robić odesłać łózeczko i liczyć ze sprzedawca oda pieniądze ? nie odbiera nie odpisuje na e-maila

Bałabym się ze stracę jedno i drugie. Postrasz go prawami konsumenta, napisz mega profesjonalnie ze zdjęciami i wyszczegolnieniem co odbiega od oferty itp. Napisz ze kolejne przyjdzie przedsadowe wezwanie do zapłaty- może to coś wskóra. Bo to nie było przez Allegro...?

reklama
hej :)
8 miesiąc :D wczoraj wybraliśmy łóżeczko ostatecznie :) przyjdzie wypłata i zamawiam :)
W tygodniu zaczniemy powoli prać i układać :) jeszcze nie wiem jak się za to zabrać ale coś wymyślę, a może poradzicie?

Chciałam zapytać o torbę do szpitala. Ja planuje jedną torbę ale z paczuszkami foliowymi.
Bo jak już pójdę rodzić to nie mam dostępu do tej torby, tak?
więc planuje
- reklamówkę do porodu dla mnie i dla P.
- 3/ 4 kompletne zestawy dla Małego (w domu zostawię przygotowane zapasowe 2)
- reklamówkę do szpitala dla mnie

w domu
- te zestawy dla Małego, dodatkowe chusteczki i pampersy
-zestaw na wyjście dla mnie
Na porodowce masz caly czas dostep do torby[emoji5] Ja robie tak, ze pakuje mniejsza torbe na porodowke, a wieksza na pobyt zeby na porodowke nie taszczyc takiej wielkiej torby. Poprzednio to sie sprawdzilo. Po porodzie, jak juz trafilam na oddzial to M poszedl do auta i przyniosl duza torbe.

Witam mamusie i trzymam kciuki za wizyty[emoji4]
Ja ledwo zyje przez tą przeprowadzkę, sprzątanie itd. Wczoraj ledwo juz chodziłam a nogi tak mi spuchly ze kostek nie widzialam... Myślałam ze coś zejdzie ale opuchlizna dalej sie utrzymuje[emoji53][emoji53][emoji53]
Od rana mam tzw. Sraczke i juz schizuje... Czy to przez np. Wczorajsza pizze czy jednak cos się zaczyna[emoji50][emoji50][emoji50] zwariuje
Mam nadzieje, ze juz jest lepiej!

Dziewczyny co robić odesłać łózeczko i liczyć ze sprzedawca oda pieniądze ? nie odbiera nie odpisuje na e-maila
Ja bym napisała smsa i email że albo do wieczora masz pieniądze na koncie i potwierdzenie zamówienia kuriera oczywiscie na j3go koszt albo oddajesz sprawę w ręce odpowiednich organów

Bałabym się ze stracę jedno i drugie. Postrasz go prawami konsumenta, napisz mega profesjonalnie ze zdjęciami i wyszczegolnieniem co odbiega od oferty itp. Napisz ze kolejne przyjdzie przedsadowe wezwanie do zapłaty- może to coś wskóra. Bo to nie było przez Allegro...?
niesety nie zamówiłam przez jego stronę

Witam się dziewczynki z rana [emoji16] poranek u mnie pracowicie ale teraz mam wolne do 19h bo idę do szkoły rodzenia [emoji16] o 8h byłam w laboratorium zrobić badanie hbs i morfologię później poleciałam do domu i pojechaliśmy do agaty meble dl Szczecina i kupiliśmy narożnik (nóżki u nas będą bardziej w biel niż żółć)[emoji16]
Screenshot_2018-06-04-13-52-00.png

Później byłam w spółdzielni sprawy pozałatwiać....

A teraz zajadam truskawki i czereśnie [emoji39][emoji39]
IMAG1014.jpg

Załączniki

• IMAG1014.jpg
    IMAG1014.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 386
  • Screenshot_2018-06-04-13-52-00.png
    Screenshot_2018-06-04-13-52-00.png
    44,9 KB · Wyświetleń: 390
Witam się dziewczynki z rana [emoji16] poranek u mnie pracowicie ale teraz mam wolne do 19h bo idę do szkoły rodzenia [emoji16] o 8h byłam w laboratorium zrobić badanie hbs i morfologię później poleciałam do domu i pojechaliśmy do agaty meble dl Szczecina i kupiliśmy narożnik (nóżki u nas będą bardziej w biel niż żółć)[emoji16] Zobacz załącznik 863740

Później byłam w spółdzielni sprawy pozałatwiać....

A teraz zajadam truskawki i czereśnie [emoji39][emoji39] Zobacz załącznik 863739
Fajny też narożnik smacznego [emoji8]

reklama
Do góry