reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się dziewczynki z rana [emoji16] poranek u mnie pracowicie ale teraz mam wolne do 19h bo idę do szkoły rodzenia [emoji16] o 8h byłam w laboratorium zrobić badanie hbs i morfologię później poleciałam do domu i pojechaliśmy do agaty meble dl Szczecina i kupiliśmy narożnik (nóżki u nas będą bardziej w biel niż żółć)[emoji16] Zobacz załącznik 863740

Później byłam w spółdzielni sprawy pozałatwiać....

A teraz zajadam truskawki i czereśnie [emoji39][emoji39] Zobacz załącznik 863739
Bardzo ladny naroznik. I duzy[emoji5]

reklama
@SzczęśliwaCiężarna zwykła w saszetkach, ale polecam kupować w aptece/ zielarskim zioła :) teraz przy upałach pije codziennie taką słabą. Nie puchnę nic a nic.

@malena164 to łóżeczko z Addrew?

@Margana dzięki :) mam torbę z dużymi kieszeniami po boku. Do jednej spakuje rzeczy do porodu, do drugiej rzeczy dla Malucha, a do środkowej artykuły higieniczne.
A do porodu co bierzecie do jedzenia? Nie można nic co by zostało w żołądku. To co czekolada, cukierki?
Ponoc czekolade mleczna mozna.

Ponoc czekolade mleczna mozna.
Ja właśnie nie wiem jak to z tym jedzeniem jest bo mi na porodówce podczas już dosyć mocnych skurczy normalnie podali obiad i kazali mi go zjeść abym miała siłe .. no i na pewno trzeba dużo pić wody .. a od razu po porodzie przynieśli mi kanapki .. mimo , że to już był środek nocy

Ja właśnie nie wiem jak to z tym jedzeniem jest bo mi na porodówce podczas już dosyć mocnych skurczy normalnie podali obiad i kazali mi go zjeść abym miała siłe .. no i na pewno trzeba dużo pić wody .. a od razu po porodzie przynieśli mi kanapki .. mimo , że to już był środek nocy
To pewnie zalezy od szpitala.

reklama
Do góry