reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
z trojka dzieci to juz ciezko chyba jakiekolwiek auto wybrac :D mozna juz chyba za busami zaczac sie rozgladac, a pozniej zrobic jeszcze dwojke :D
My mamy 3-drzwiowe sportowe auto, wiec z dzieckiem bardzo niewygodnie, dlatego musimy wymienic.

Dzieki, popatrze, moze cos wybiore :) a przesylka szybko?

Heh, moj tez jak cos oglada to czesto komentuje, ze bylam taka szczupla i fit a teraz maly wieloryb... :D ale z 55 kg mam teraz 67, wiec w sumie nie ma co sie dziwic... Tylko ze akurat on nie ma co sie zalic bo sam podczas mojej ciazy przytyl prawie 20kg. Smiejemy sie, ze ma ciaze urojona i pozniej bedziemy razem zrzucac. Tylko taki pech dla niego ze u mnie to w wiekszosci dziecko i woda, a u niego tluszczyk :D

Nie chce tutaj robic reklamy. Ale sa to takie baloniki do cwiczenia elastycznosci krocza przed porodem. Uzywaja tez tego kobiety, ktore maja problem z nietrzymaniem moczu lub slabymi miesniami pochwy po porodzie. Ja mam akurat Czeskiej firmy Aniball. Dosyc glosno teraz o tym. Mozna poszukac na forach. Natknelam sie na to jeszcze dlugo przed zajsciem w ciaze, na yt, jedna dziewczyna w ciazy bardzo polecala. Mozna uniknac dzieki temu naciecia i ogolnie zapoznac sie z uczuciem. To moja pierwsza ciaza, wiec uzywanie czegos takiego dodaje troche odwagi. Juz nie moglam wytrzymac i raz sprobowalam jak przyszlo. Calkiem ok. ale ogolem powinno sie zaczac na 4 tyg przed planowanym terminem.

Zobacz załącznik 862382
no jakis wybor jest aut np kia sorento siedmioosobowe tez ford smax ,toyota czy citroen

Hey dziewczyn własnie wróciłam z wyjazdu 1 dniowego he na wczasy byliśmy nad jeziorem cały dzień jakies 100 km jechaliśmy ale było super ... i nawet o dziwo nie jestem zmęczona i dobrze sie czuję mam zamiar jeszcze jutro jechać gdzieś nad wode ale juz blizej od domu :D moze byłyście kiedyś w krasnobród?:))

Dziewczyny pokażcie zdjęcia swoich wózków jak już macie :)

Ja mam bebetto vulcano 3w1

IMG_9830.JPG

Załączniki

• IMG_9830.JPG
    IMG_9830.JPG
    282,4 KB · Wyświetleń: 458
reklama
Do góry