reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
mi znow kurier podniosl cisnienie bo przyjechal z materacem a z tego sklepu bylo jeszcze duzo rzeczy dla mnie i dziecka i do szpitala i laktator.wiec w nerwach do hurtowni ale uspokoili ze wyslali sms do meza mojego ze reszte przywiezie drugi kurier osiwieje przez te dostawy
oj wiem jak to jest z tymi dostawami dlatego pewnie jak juz dostane pieniądze wkoncu z zusu wybiorę sie na zakupy do hurtowni i wszystkie potrzebne rzeczy kupi,ę

zdecydowała się któraś z was na przechowywanie krwi pępowinowej?
My będziemy przechowywać :) Jeszcze tylko zastanawiamy się który paiet wybrać

Taki dziadek to Skarb [emoji16] a co to za przygody?
Dziadek nie dosć że skarb to inżynier, co sam zaprojektował bezpieczny system napędzający. Tak, łóżeczko będzie bujalo się bez niczyjej pomocy, no geniusz :D
Co to przygód, to znowu miałam skurcze w nocy. Regularne co 10 minut. Wzięłam nospę, ciepłą kąpiel i przeszło. Potem jak już udało mi się zasnąc to mnie wybudzały bóle brzucha i uczucie naciskania na kanał rodny. Mąż miał nockę i pomyślałam, że jak wróci rano i nadal tak będzie to pojedziemy na spzital. Na szczęście do tego czasu przeszło :)

Dla chłopca piękne rzeczy a dla dziewczynek niewiele nooo, ale trudno [emoji16]
Ej faktycznie dla chlopca piękne rzeczy! Aż jestem w szoku, bo zazwyczaj dla dziewczynek większy wybór. Ale ja muszę narazie przestac kupowac, żeby zobaczyć w czym jemu będzie najlepiej, a i tak prawie pół asortymentu h&m wykupiłam :D
Ale zobaczyłam ze skarpetki z lidla będą miały motyw morski, a ja to lubię i młody ma pełno ubranek w kotwice, stery itp :D

właśnie w dzien dobry tvn mówią o tym oglądasz pewnie ?

No właśnie tylko zapowiedź tematu widziałam i mi przypomnieli, że jeszcze tego nie ogarnęłam ale zakładam, że to oni wszystko załatwiają, bo tylko zapłacić trzeba, więc nie powinno być to skomplikowane chyba

My będziemy przechowywać :) Jeszcze tylko zastanawiamy się który paiet wybrać

Dziadek nie dosć że skarb to inżynier, co sam zaprojektował bezpieczny system napędzający. Tak, łóżeczko będzie bujalo się bez niczyjej pomocy, no geniusz :D
Co to przygód, to znowu miałam skurcze w nocy. Regularne co 10 minut. Wzięłam nospę, ciepłą kąpiel i przeszło. Potem jak już udało mi się zasnąc to mnie wybudzały bóle brzucha i uczucie naciskania na kanał rodny. Mąż miał nockę i pomyślałam, że jak wróci rano i nadal tak będzie to pojedziemy na spzital. Na szczęście do tego czasu przeszło :)

No właśnie ja też nie wiem, na który się zdecydować.
Nieźle z tymi skurczami, zaczyna się robić powoli poważnie

Matkooo ludzi popier... Jeden dzień wolny a ludzi w biedronce tyle ze nie mozna palca wlozyc... Zakupy robia jak na koniec świata...
Mimo ze stałam z paczka pampeerow tylko to i tak nikt nie puścił... [emoji53]

reklama
My jeszcze dzis zamowimy wlasciwie przelew zrobimy bo Pani zrobila nam literki nad łożeczko na ściane i sowe chyba na łózeczko nakleimy
Mi tez siostra zamawiala[emoji12][emoji12]
FB_IMG_1527675872643.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1527675872643.jpg
    FB_IMG_1527675872643.jpg
    101 KB · Wyświetleń: 388
Do góry