Wronka199
Fanka BB :)
Ooo skatpetki wszystko mam z ubran tylko skarpetki mi zostaly
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo skatpetki wszystko mam z ubran tylko skarpetki mi zostaly
Dobre podejście [emoji106]Ja paliłam. Od kiedy jestem w ciaży całkowicie mnie odrzuciło, mdli mnie na myśl o papierosie, a jak idę za kimś kto pali to rozglądam sie za koszami na smieci żeby tam zwymiotować. Mam nadzieję, że uda mi się nie wrócić ale mam tak stresującą pracę, że nie wiem czy się da. Fajnie by było. Nawet nie mysle ile kasy na to idzie, ale przede wszystkim o zdrowie mi chodzi Będę Mamą i chcę być nią jak najdłużej
Matkooo ludzi popier... Jeden dzień wolny a ludzi w biedronce tyle ze nie mozna palca wlozyc... Zakupy robia jak na koniec świata...
Mimo ze stałam z paczka pampeerow tylko to i tak nikt nie puścił... [emoji53]
Ja tylko z jednej strony, ale traktuję mocno parą (mam stację parową)Kobitki a jak prasujecie dzieciatu swojemu ubranka to z lewej i prawej strony czy tylko z lewej? I czy polarkowee ubranka też się prasuje? [emoji39]
To tym bardziej nie powinnaś wracać - dla siebie, syna i męża[emoji6]Tak. W pracy paliłam jak smok. W każdej wolnej chwili. Paczka szła w 2-3 dni. W domu nie paliłam, na imprezach już tak i tez jak smok. Tylko jeden dzień taki miałam jak się czymś mega zdenerwowałam, że kurde zapaliłabym i od razu była by ulga. Oczywiście tego nie zrobiłam, ale marzyłam o papierosie. Na szczęscie już mi minęło. Mam nadzieję, ze nie wrócę, ale będzie meeeega ciężko. Dopóki będe na macierzynskim, wiem, że dam rade, gorzej potem
Mój nie pali i strasznie się tym brzydzi. Byłam mistrzynią w maskowaniu zapachu papierosów, bo sie denerwował, jak czuł ode mnie fajki jak wracałam z pracy.
Moje literki leza i czekają na przeprowadzkę. Dzisiaj jadę zobaczyc jak postępy. Najgorsze jest to ze w ten upal musze jeszcze zakupy zrobić... Farby itpO jaaa, faktycznie jutro pozamykane - muszę więc dziś podjechać po jakieś podstawowe zakupy i wejść w ten armagedon.
Kurcze, zazdroszczę wam tych literek, ustawiania i układania. U mnie hormony działają, chętnie bym sobie wiła to gniazdo, ale póki co w pokoju dla dziecka mamy graciarnio-strych. Jak stary wróci za dwa tygodnie, musi tam posprzątać, pomalować ściany, podjechać do ikei po komody i dopiero się weźmiemy za jakieś urządzanie pokoju.
Matko, zaciezkie mleko[emoji33] Co to za lekarz[emoji53]Moja corka urodzona w 38 tygodniu miala zoltaczke , bilirubina po 2dniach spadla na3 wzrosla znowu wiec wyszlismy 10 dni po jej urodzeniu ...wg lekarza powodem byl niedojrzaly uklad pokarmowy , za ciezkie dla niej mleko mialam u nas nie szczepia w szpitalu ...
synek urodzony w 36 tyg i lamp nie potrzebowal
roznie to bywa ...
u mnie pudla stoja .mamy nadzueje ze znjdziemy kogos do odmalowania mieszkania w czerwcu i wtedy rozlozymyO jaaa, faktycznie jutro pozamykane - muszę więc dziś podjechać po jakieś podstawowe zakupy i wejść w ten armagedon.
Kurcze, zazdroszczę wam tych literek, ustawiania i układania. U mnie hormony działają, chętnie bym sobie wiła to gniazdo, ale póki co w pokoju dla dziecka mamy graciarnio-strych. Jak stary wróci za dwa tygodnie, musi tam posprzątać, pomalować ściany, podjechać do ikei po komody i dopiero się weźmiemy za jakieś urządzanie pokoju.
Właśnie widziałam fajne te sweterki, dwupak body z tego siateczkowego materiału dla chłopca i podoba mi się polowka z konikiem morskim i spodenki w rozgwiazdy :Widzialyscie ulotke lidla ? od poniedzialku sa ubranka posciele dla maluszkow
Ludzie są masakra :/Matkooo ludzi popier... Jeden dzień wolny a ludzi w biedronce tyle ze nie mozna palca wlozyc... Zakupy robia jak na koniec świata...
Mimo ze stałam z paczka pampeerow tylko to i tak nikt nie puścił... [emoji53]
A recepta od gin czy kogo?Jasne, ze mozna. Przeciez to Twoje dziecko. Po porodzie M pojechal po nasza szczepionke do domu i nia zaszczepili. Tylko musialam podpisac oswiadczenie, ze sie nie zgadzam na ich szczepionke i odpowiafam za przechowywanie swojej.
Teraz tez juz recepte mam, tylko musze wykupic.