właśnie w dzien dobry tvn mówią o tym oglądasz pewnie ?zdecydowała się któraś z was na przechowywanie krwi pępowinowej?
reklama
wyjechac tak ake odrazu juz z torbami do szpitala zeby w wrazie w jechac gdziekolwiej na porodowkewy o fajkach pisałyście, a ja się nie mogę doczekać wina, zimnego piwa ale do września już bliżej niż dalej
@wronka ja byłam w Polanicy na IP jak byliśmy na Sylwestrze, widać, że nowy zadbany szpital
ile sztuk pampersów kupujecie do domu na początek?
czy jesteśmy szaleni chcąc wyjechać na parę dni w drugiej połowie czerwca?
super, że na wczorajszych wizytach wszystko w porządku
za dzisiejsze kciuki
ja dziś muszę dom ogarnąć oraz ciasto potem podgotować obiad, bo mamy teściów na obiedzie i moich rodziców
odwazniemy do szpitala pojedziemy 60 km
dobrzd ze wieleporodow w nocy lub nad ranem sie rozkrecaja mam 18 km ale auto pod dom nie podjedzie wiec kawalek pieszo najpierw i maz pracujacy daleko nie raz wiec moze byc z przygodami ....
a nie zamowilas u niego Link do: Oceny i komentarze mamadama ma tez internetowy sklep mamadama i drugi jakis brzuszek. oszust z Łodzi .telefon ze sklepu od 2- 3 lat wylaczony na meile nie odpowiada.wyslalam mu 200zl na staniki do karmienia na ceneo wsrod zlych opini ktos podal prywatny numer i zadzwonilam i uprzedzilam ze zglosze na policje .dzis dzwonie ze dalej niemam meila a on ze wyslal, noz coza infrmatyk z niego stwierdzil ze czeka na dostawe i ze w piatek wysle z gratisem.watpie ale zaluje ze nie zamowilam z allegro niego bo by go allegro scigalo.wiec nie odpuszczaj bo oszustow nie brakujejutro juz łóżeczko będziesz miała he fajnie ja nadal czekam az ten sprzedawca odpisze mi bo juz sie wkurzyłam i to dobrze .. ma szczeci ze daleko odemknie jest sklep bo bym wojnę zrobiła
Wronka199
Fanka BB :)
Fajnie by bylo wlasnie zeby zaczal sie nad ranen i to w tygodniu[emoji12]dobrzd ze wieleporodow w nocy lub nad ranem sie rozkreca
arona
hm u mnie pierwszy wywolywany ale drugi kolo 10 rano zaczely sie skurczedobrzd ze wieleporodow w nocy lub nad ranem sie rozkreca
a nie zamowilas u niego Link do: Oceny i komentarze mamadama ma tez internetowy sklep mamadama i drugi jakis brzuszek. oszust z Łodzi .telefon ze sklepu od 2- 3 lat wylaczony na meile nie odpowiada.wyslalam mu 200zl na staniki do karmienia na ceneo wsrod zlych opini ktos podal prywatny numer i zadzwonilam i uprzedzilam ze zglosze na policje .dzis dzwonie ze dalej niemam meila a on ze wyslal, noz coza infrmatyk z niego stwierdzil ze czeka na dostawe i ze w piatek wysle z gratisem.wątpie ale zaluje ze nie zamowilam z allegro niego bo by go allegro scigalo.wiec nie odpuszczaj bo oszustow nie brakujejutro juz łóżeczko będziesz miała he fajnie ja nadal czekam az ten sprzedawca odpisze mi bo juz sie wkurzyłam i to dobrze .. ma szczeci ze daleko odemknie jest sklep bo bym wojnę zrobiła
SzczęśliwaCiężarna
A wrzucisz nam tu najciekawsze strony gazetki? [emoji16]Widzialyscie ulotke lidla ? od poniedzialku sa ubranka posciele dla maluszkow
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Ja bym się nie odważyła [emoji16] ale jeśli to będzie miasto w Polsce i cywilizowane to nie będzie źle [emoji16] tylko weź ze sobą torbę do szpitala i dokumenty na w razie cowy o fajkach pisałyście, a ja się nie mogę doczekać wina, zimnego piwa ale do września już bliżej niż dalej [emoji14]
@wronka ja byłam w Polanicy na IP jak byliśmy na Sylwestrze, widać, że nowy zadbany szpital
ile sztuk pampersów kupujecie do domu na początek?
czy jesteśmy szaleni chcąc wyjechać na parę dni w drugiej połowie czerwca?
super, że na wczorajszych wizytach wszystko w porządku
za dzisiejsze kciuki
ja dziś muszę dom ogarnąć oraz ciasto potem podgotować obiad, bo mamy teściów na obiedzie i moich rodziców
Podziel się: