reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kochana może to jednorazowy wyskok mdlosci....

Ja za dwa dni zaczyna 8 tydzien ło jezu liedy to zlecialo [emoji173] jeszcze aby ok 30 tygodni i dzidzi w ramionach będzie

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Chcialabym czasami mialam tak ze na chwile mnie zmulilo...ale dzis to ja dziekuje i ten metal w ustach.

reklama
Najlepiej obwinić kręgosłup. Ta metoda zawsze dziala :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Wiesz co ja mam problem z zatokami i czesto na nie mam l4. Tylko troche sie boje, ze mloda gdzies przypadkiem mojej mamie wygada, a nie chce zeby sie martwila, ze znowu jestem chora. Moze ten kregoslup bedzie bezpieczniejszy.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wiesz co ja mam problem z zatokami i czesto na nie mam l4. Tylko troche sie boje, ze mloda gdzies przypadkiem mojej mamie wygada, a nie chce zeby sie martwila, ze znowu jestem chora. Moze ten kregoslup bedzie bezpieczniejszy.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
No jasne że bezpieczniejszy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ryzyko poronienia. Dzisiaj plamienia były brązowe. Serce jest, lekarz mówil że trzeba ratować bo zagrożenie jest. Na razie sygnały. I muszę leżeć. Dam znać pewnie jak wyjdę ze szpitala. Do usłyszenia i módlcie się za nas proszę
Trzymaj się kochana [emoji8] trzymam kciuki za was żeby z groszkiem wszystko dobrze było. I przede wszystkim nie denerwuj się i nie panikuj. Będzie dobrze [emoji8]

w57vpc0z8kh81mb5.png

reklama
Do góry