reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Omg[emoji33] Az szok, ze w dzisiejszych czasach jeszcze sie to zdarza.
Mojego faceta siostra jest już w 20tc i żaden lekarz nie chciał się wypowiedzieć bo Dzidziuś taki ruchliwy, że nie można zobaczyć ... I to dużo lepsze niż strzelanie żeby tylko powiedzieć... U mnie 4 lekarzy stwierdziło ta sama płeć więc ja się nie martwię... Ale gorzej jak ktoś miał mało wizyt

reklama
Omg[emoji33] Az szok, ze w dzisiejszych czasach jeszcze sie to zdarza.
Oj zdarza sie. Mamy znajomą cala ciąże mkwiono że dziewczynka. Trzech lekarzy badalo i potwierdziło. Poród. Komplikacje. Szybka cesarka w narkozie. I urodził sie chlopiec. Jej mąż w szoku ze niby lekarz kobiety pomylil bo on ma miec corke a ona po wybudzeniu awanture zrobiła ze jej dziecko podmienili. Tak sobie mały Franek siusiaka miedzy nogami scisnal[emoji3]

Oj zdarza sie. Mamy znajomą cala ciąże mkwiono że dziewczynka. Trzech lekarzy badalo i potwierdziło. Poród. Komplikacje. Szybka cesarka w narkozie. I urodził sie chlopiec. Jej mąż w szoku ze niby lekarz kobiety pomylil bo on ma miec corke a ona po wybudzeniu awanture zrobiła ze jej dziecko podmienili. Tak sobie mały Franek siusiaka miedzy nogami scisnal[emoji3]
Ja znam przypadek, że chłopiec okazał się dziewczynka [emoji16][emoji16]

reklama
kurcze moj potwierdzony wielokrotnie na usg i amnipunkcja to chyba nie bedzie niespodzianki :D
corka by skakala z radosci jakby sie okazalo , ze matylda :D
swoja droga nigdy tu nie slyszalam o takim przypadku ...

Do góry