reklama
olaaa7
Fanka BB :)
No masakrycznie szybko.Gratyluje 34tc[emoji3] Ale to zlecialo!
Może jest poprostu drobniejsza nie martw się.Dziewczyny byłam.wczoraj u.lekarza i mała waży 1.560 Trochę się wystraszył czy to nie za mało?
Ja też coś koło 16. Aż strach pomyśleć co będzie na kolejnej wizycie 7 czerwca.Rowno tydzień. A przybralam az wstyd mowic juz 16 kg.
To ja chyba też przegapiłam takiego niusaAle, ze jak to bez czopa?? [emoji33]
@malena164 my mamy kupioną kołderką 100x135
kciuki za wizytujące
hej
ja już targ objechałam, kupiłam kwiaty na taras zaraz idę sadzić i truskawki- będzie koktajl [/QUOTE też właśnie chciałam kupić większą ale w sklepie pani powiedziała że za dużą dla noworodka ze się kupuje 75na 100 chyba ..
Ja nie kupuję żadnej pościeli tylko prześcieradło, a okrywać będę kocykiem. W 1 ciąży poszalalam - pościel, ochraniacze, 3 komplety na zmianę, a syn nie dość że nie spał w łóżeczku to jeszcze spał w śpiworku. Wiec teraz na lato kocyk, na zimę spiworek i żadnej pościeli.Dziewczyny do łóżeczka kupujecie kołderką czy kocyk ?i jakie wymiary
Renfrii
Bez jakiego czopa? Co to takiego?Ale, ze jak to bez czopa?? [emoji33]
olaaa7
Czop odchodzi przed porodem.Bez jakiego czopa? Co to takiego?
Nic. Śpiworek do spania.Dziewczyny do łóżeczka kupujecie kołderką czy kocyk ?i jakie wymiary
Która dziś ze mną wizytuje? Od dawna się nie stresowałam wizytą, ale jakoś się trochę martwię teraz bo jednak nawet na tym etapie wiele rzeczy może pójść nie tak [emoji33]. Moje dziecko ma jakieś ADHD, wczoraj wieczorem byłam bardzo obolała i obita z każdej strony. Zaczęłam się martwić, że ona się zaplącze w pępowinę jak będzie ciągle tak wariować.
arona
to akurat najbardziej aktywny okres ja tez bylam w szoku , ze taki mlyn w brzuchu, juz mi siezaczyna uspokajac , miejsca brakKtóra dziś ze mną wizytuje? Od dawna się nie stresowałam wizytą, ale jakoś się trochę martwię teraz bo jednak nawet na tym etapie wiele rzeczy może pójść nie tak [emoji33]. Moje dziecko ma jakieś ADHD, wczoraj wieczorem byłam bardzo obolała i obita z każdej strony. Zaczęłam się martwić, że ona się zaplącze w pępowinę jak będzie ciągle tak wariować.
reklama
Niekoniecznie. Moze odejsc nawet 2-3 tygodnie przed. Może jeszcze mam czas a moze nie[emoji3]loteriaCzop odchodzi przed porodem.
Podziel się: