reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Gratyluje 34tc[emoji3] Ale to zlecialo!
No masakrycznie szybko.

Dziewczyny byłam.wczoraj u.lekarza i mała waży 1.560 Trochę się wystraszył czy to nie za mało?
Może jest poprostu drobniejsza :) nie martw się.

Rowno tydzień. A przybralam az wstyd mowic juz 16 kg.
Ja też coś koło 16. Aż strach pomyśleć co będzie na kolejnej wizycie 7 czerwca.

Ale, ze jak to bez czopa?? [emoji33]
To ja chyba też przegapiłam takiego niusa :szok:

Dziewczyny do łóżeczka kupujecie kołderką czy kocyk ?i jakie wymiary
Ja nie kupuję żadnej pościeli tylko prześcieradło, a okrywać będę kocykiem. W 1 ciąży poszalalam - pościel, ochraniacze, 3 komplety na zmianę, a syn nie dość że nie spał w łóżeczku to jeszcze spał w śpiworku. Wiec teraz na lato kocyk, na zimę spiworek i żadnej pościeli.

Która dziś ze mną wizytuje? Od dawna się nie stresowałam wizytą, ale jakoś się trochę martwię teraz bo jednak nawet na tym etapie wiele rzeczy może pójść nie tak [emoji33]. Moje dziecko ma jakieś ADHD, wczoraj wieczorem byłam bardzo obolała i obita z każdej strony. Zaczęłam się martwić, że ona się zaplącze w pępowinę jak będzie ciągle tak wariować.

Która dziś ze mną wizytuje? Od dawna się nie stresowałam wizytą, ale jakoś się trochę martwię teraz bo jednak nawet na tym etapie wiele rzeczy może pójść nie tak [emoji33]. Moje dziecko ma jakieś ADHD, wczoraj wieczorem byłam bardzo obolała i obita z każdej strony. Zaczęłam się martwić, że ona się zaplącze w pępowinę jak będzie ciągle tak wariować.
to akurat najbardziej aktywny okres ja tez bylam w szoku , ze taki mlyn w brzuchu, juz mi siezaczyna uspokajac , miejsca brak :D

reklama
Do góry