reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się w 34 tygodniu [emoji16] niedowierzam że to już tak daleko.

No i po to nas tu masz żeby zacząć się stresować i zrobić resztę zakupów...! ;) :D

Identycznie, albo tak jak Jola pisze, kopniaki gdzieś w tyłku... ;)

Byłam dzisiaj na USG genetycznym, waga 1800, wiec podskoczył 1kg od ostatniego USG. Wszystkie badania w porządku, tyle tylko że znwu nie dało się nagrać nic sensownego.. główka w dole, jajka na wierzchu ;)

Poza tym prawdopodobnie 16 czerwca ogarniemy jeszcze ślub- jak nie padnę po drodze.... ;)
Super że tak ładnie podrósł :) i powodzenia w ogarniania ślubu :D chwal się koniecznie na bieżąco poczynaniami no i sukienka :)

Ja jutro idę z samego rana na USG :) a za tydzień wizyta.
Powodzenia na wizycie :)

reklama
Witam się w 34 tygodniu [emoji16] niedowierzam że to już tak daleko.

Super że tak ładnie podrósł :) i powodzenia w ogarniania ślubu :D chwal się koniecznie na bieżąco poczynaniami no i sukienka :)

Powodzenia na wizycie :)
Gratyluje 34tc[emoji3] Ale to zlecialo!

Witajcie :) i ja juz nie spie :) dzis w lepszym humorku :) Powodzenia na wizytach i kciuki za dobre wiesci ze szpitali :) Ja to planuje nie wychodzic dzis z domu i sie zrelaksowac ;p

reklama
No i po to nas tu masz żeby zacząć się stresować i zrobić resztę zakupów...! ;) :D

Identycznie, albo tak jak Jola pisze, kopniaki gdzieś w tyłku... ;)

Byłam dzisiaj na USG genetycznym, waga 1800, wiec podskoczył 1kg od ostatniego USG. Wszystkie badania w porządku, tyle tylko że znwu nie dało się nagrać nic sensownego.. główka w dole, jajka na wierzchu ;)

Poza tym prawdopodobnie 16 czerwca ogarniemy jeszcze ślub- jak nie padnę po drodze.... ;)

NormAlnie jestes silna babka[emoji13][emoji108][emoji108]

Do góry