Nieee. Ja urodziłam 4 dni po terminie i to były najgorsze 4 dni mojego życia.Byłabym zadowolona z takiego scenariusza [emoji14]
reklama
atomek
Fanka BB :)
Ehhhh trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze ! Kiedy masz ten rezonans ?
29 maj do szpitala. Rezonans chyba 1 czerwca
SzczęśliwaCiężarna
I bardzo dobrze [emoji16][emoji16] teraz nigdzie mu lepiej nie bedzieNo ja się właśnie już nie martwię, sytuacja opanowana, jedynie co to chce wyjść i w domu na pewno będzie mi lepiej i nastawienie lepsze Maksik zostaje gdzie jest, wyjście zamknięte!
Cieszę się że wszystko super jaka duża dziewczynkaHej ja już po wizycie mała waży 2,5 kg , następna wizytę 04.05 walczymy dalej
Powiedział że narazie wszystko jest super oby tylko nie zapeszac wody ok ,łożysko ok
Wow duża dziewczynkaHej ja już po wizycie mała waży 2,5 kg , następna wizytę 04.05 walczymy dalej
Powiedział że narazie wszystko jest super oby tylko nie zapeszac wody ok ,łożysko ok
Margana
Wow, jakie juz duze te dzieciaczki[emoji3]Hej ja już po wizycie mała waży 2,5 kg , następna wizytę 04.05 walczymy dalej
Super, ze wszystko ok!
Karla88
29 maj do szpitala. Rezonans chyba 1 czerwca
To dawaj od razu znac
Będziemy trzymać kciuki !!!
reklama
Margana
Wypchnij ja stamtad[emoji23]Moj mały wsadził mi nogę pod żebro nawet zakaszlec nie mogę tak mnie ciśnie !!!
Podziel się: