reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kraków Ujastek. Szczerze to nawet nie wiem gdzie to jest dokladnie, przede mną jakieś 1,5 godziny drogi autem, bo u nas w mieście nie robią takich badań...
A czemu musisz mieć rezonans? Zapewne wspominalas, ale z moim nadrabianiem Was jest kiepsko :(

GPS cię zaprowadzi jak wpiszesz Ujastek wiec no stres.

Tez mam ten rezonans na Ujastku, a powód to podejrzenie wad/nieprawidłowości w mózgu małego. Usg pokazuje jakieś nieprawidłowości ale lekarze mówią ze może nic się nie dzieje i trzeba to potwierdzić przez rezonans

reklama

Tez mam ten rezonans na Ujastku, a powód to podejrzenie wad/nieprawidłowości w mózgu małego. Usg pokazuje jakieś nieprawidłowości ale lekarze mówią ze może nic się nie dzieje i trzeba to potwierdzić przez rezonans
Masakra, tyle stresów na sam koniec ciazy. Zamiast się cieszyć i czekać na poród to się czeka na badania. Ale musi być dobrze.

Ehhhh trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze ! Kiedy masz ten rezonans ?

Byłabym zadowolona z takiego scenariusza [emoji14]

2 tyg po terminie uwierz mi nie byłabyś zadowolona [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja depresje dostawałam potem
Wody już zielone były teraz już w 39 tyg zaczynam dzialac żeby w terminie wszystko wyszło [emoji23]

Uwierz mi ze myślę o tym cały czas, już mnie mały tak nastraszył że wystarczy mi wrażeń.. Jedni urodzone w 19tyg a to w 33 na świat się pcha.. Toż to łobuzerskie geny
Ale tu nie chodzi o to by się martwić cały czas tylko myśleć, że urodzi się w terminie [emoji1] jak tak będziesz myśleć to i Maksik powinien się posłuchać [emoji16]

Ale tu nie chodzi o to by się martwić cały czas tylko myśleć, że urodzi się w terminie [emoji1] jak tak będziesz myśleć to i Maksik powinien się posłuchać [emoji16]
No ja się właśnie już nie martwię, sytuacja opanowana, jedynie co to chce wyjść i w domu na pewno będzie mi lepiej i nastawienie lepsze :) Maksik zostaje gdzie jest, wyjście zamknięte! :D

reklama
Ludzkość nie wynalazla gorszej czynności. Mój mąż pracował jakiś czas jako handlowiec i często musiał sam prasować koszule bo ja wymiękałam. Powiedziałam, że może sobie być i prezydentem, ale niech kogoś zatrudni do prasowania koszul ;)

Ja odmówiłam prasowania. Skoro obydwoje pracujemy, nie rozumiem, czemu akurat ja miałabym pracować. Płacimy za prasowanie i tyle.

Do góry