reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kraków Ujastek. Szczerze to nawet nie wiem gdzie to jest dokladnie, przede mną jakieś 1,5 godziny drogi autem, bo u nas w mieście nie robią takich badań...
A czemu musisz mieć rezonans? Zapewne wspominalas, ale z moim nadrabianiem Was jest kiepsko :(

GPS cię zaprowadzi jak wpiszesz Ujastek wiec no stres.

Tez mam ten rezonans na Ujastku, a powód to podejrzenie wad/nieprawidłowości w mózgu małego. Usg pokazuje jakieś nieprawidłowości ale lekarze mówią ze może nic się nie dzieje i trzeba to potwierdzić przez rezonans

reklama

Tez mam ten rezonans na Ujastku, a powód to podejrzenie wad/nieprawidłowości w mózgu małego. Usg pokazuje jakieś nieprawidłowości ale lekarze mówią ze może nic się nie dzieje i trzeba to potwierdzić przez rezonans
Masakra, tyle stresów na sam koniec ciazy. Zamiast się cieszyć i czekać na poród to się czeka na badania. Ale musi być dobrze.

Ehhhh trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze ! Kiedy masz ten rezonans ?

Byłabym zadowolona z takiego scenariusza [emoji14]

2 tyg po terminie uwierz mi nie byłabyś zadowolona [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja depresje dostawałam potem
Wody już zielone były teraz już w 39 tyg zaczynam dzialac żeby w terminie wszystko wyszło [emoji23]

Uwierz mi ze myślę o tym cały czas, już mnie mały tak nastraszył że wystarczy mi wrażeń.. Jedni urodzone w 19tyg a to w 33 na świat się pcha.. Toż to łobuzerskie geny
Ale tu nie chodzi o to by się martwić cały czas tylko myśleć, że urodzi się w terminie [emoji1] jak tak będziesz myśleć to i Maksik powinien się posłuchać [emoji16]

Ale tu nie chodzi o to by się martwić cały czas tylko myśleć, że urodzi się w terminie [emoji1] jak tak będziesz myśleć to i Maksik powinien się posłuchać [emoji16]
No ja się właśnie już nie martwię, sytuacja opanowana, jedynie co to chce wyjść i w domu na pewno będzie mi lepiej i nastawienie lepsze :) Maksik zostaje gdzie jest, wyjście zamknięte! :D

reklama
Ludzkość nie wynalazla gorszej czynności. Mój mąż pracował jakiś czas jako handlowiec i często musiał sam prasować koszule bo ja wymiękałam. Powiedziałam, że może sobie być i prezydentem, ale niech kogoś zatrudni do prasowania koszul ;)

Ja odmówiłam prasowania. Skoro obydwoje pracujemy, nie rozumiem, czemu akurat ja miałabym pracować. Płacimy za prasowanie i tyle.

Do góry