reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Buahahaha Justme jesteś świetna!!!!!! Z tym poświęceniem [emoji23] dobre to bylo
Niedługo wyjdzie, że nas świętymi trzeba nazwać tym bardziej, że dzielnie znosimy te narzekania facetów , że kolejna kasa poszla [emoji16][emoji16][emoji16] a my przecież z pełnym poswieceniem własnym wydajemy na Malenstwo (które jakby nie patrzeć jest wspólne więc faceci powinni nam za organizowanie wszystkiego całować ziemię po której stapamy bo mój to by nor miał bladego pojęcia co trzeba kupić... ) [emoji16]

reklama
coś nie mogłam dodać odpowiedzi, a chciałam napisać, że mi lekarz zalecił magnez 3x2 tabl.

Przyszła większość zakupów (apteka, jakieś ubranka, tekstylia, łóżeczko, materac itd.). Brakuje mi jeszcze staników do karmienia (na mojej liście od położnej są dwa takie miękkie), kupujecie? Da się gdzieś sensownie w necie kupić? I nie mam nadal koszul rozpinanych. W internecie spodobała mi się jedna, ale za taką kasę, że byłaby to fanaberia, więc póki co nie zamówiłam.
Zostałam sama na 3 tygodnie. Mam nadzieję, że nic się nie będzie działo w tym czasie. Generalnie mam leżenie, na ktg wychodzą mi jakieś skurcze (już kolejny raz), ale ja nic nie czuję, więc mam nadzieję, że to jeszcze nic poważnego. W tygodniu przyjedzie do mnie mama poprać i poprasować rzeczy a z resztą muszę się wstrzymać. Może mi jeszcze zniosą ten nakaz leżenia i areszt domowy. Mam nadzieję przynajmniej
Canpol firma ma chyba najtańsze staniki do karmienia na allegro za ok 8zl (ale to takie właśnie tylko materiałowe a na takie ja nie planuje dużo wydawać bo ja wolę usztywniane i taki już jeden mam i dokupię jeszcze jakiś dobry :)

Ostatnia edycja:
Moze w tym cos jest. Ciekawe jak by bylo z synem[emoji6] Ale juz sie nie przekonam.
Ja w brzuchu mam Lenke a bez zadyszki wchodzę 4 razy dziennie na 4 piętro i potrafię spacerować 3h po mieście a i więcej jeśli nie ma upałów :) każda ciąża jest inna i nie jest to zależne od płci [emoji16] a może ważny jest stan naszego organizmu bo ja chodzę w ciąży tyle samo co i przed i wcale się pod tym kątem nie oszczędzam tyle, że chodzę wolniej [emoji1]
Moja szwagierka ma na koniec września i ma mały brzuch i czuje się super mysle ze jak będzie sierpień będzie czuć się tak samo jak my teraz a my juz będziemy po wszystkim chude piękne z dziećmi na cyckach [emoji23]

Canpol firma ma chyba najtańsze staniki do karmienia na allegro za ok 8zl (ale to takie właśnie tylko materiałowe a na takie ja nie planuje dużo wydawać bo ja wolę usztywniane i taki już jeden mam i dokupię jeszcze jakiś dobry :)
Canpole przy pierwszym dziecku zeszmacily mi sie szybko.Przy dygim zainwestowalam w alles mama ( na stronie producenta czesto dobre promocje ) przynajmnie seksowne

Ja w brzuchu mam Lenke a bez zadyszki wchodzę 4 razy dziennie na 4 piętro i potrafię spacerować 3h po mieście a i więcej jeśli nie ma upałów :) każda ciąża jest inna i nie jest to zależne od płci [emoji16] a może ważny jest stan naszego organizmu bo ja chodzę w ciąży tyle samo co i przed i wcale się pod tym kątem nie oszczędzam tyle, że chodzę wolniej [emoji1]
No każda ciąża inna, niezależnie od płci.

reklama
Do góry