reklama
Margana
Fanka BB :)
O dokladnie, przekrecanie w lozku tez jest problematyczne. No w ogole chodzenie[emoji53]Mam to samo , krocze boli mnie zwłaszcza przy przekrecaniu w łóżku albo właśnie jak szerszego króla robie
Jak to dobrze Was miec. Wiem, ze nie jestem jedyna. Bo po dzisiejszym pikniku pomyslalabym, ze ze mba jest cos nie tak, skoro tylko ja ledwo sie poruszam w ciaxy[emoji53]
Karla88
O dokladnie, przekrecanie w lozku tez jest problematyczne. No w ogole chodzenie[emoji53]
Jak to dobrze Was miec. Wiem, ze nie jestem jedyna. Bo po dzisiejszym pikniku pomyslalabym, ze ze mba jest cos nie tak, skoro tylko ja ledwo sie poruszam w ciaxy[emoji53]
Nie jesteś sama ja mam jeszcze tak ze jak za długo śpię na jednym boku to mi udo drętwieje i strasznie boli nie dość ze ciężko się przekręcić to od razu jestem obudzona
Onaszczesliwa2018
Ja idę do kuchni albo wc i brzuch twardy wszystko ciągnie boli itd także uwierz że to że dałaś radę iść na ten piknik to już mega wyczyn[emoji123] [emoji8]O dokladnie, przekrecanie w lozku tez jest problematyczne. No w ogole chodzenie[emoji53]
Mam to samo , krocze boli mnie zwłaszcza przy przekrecaniu w łóżku albo właśnie jak szerszego króla robie
Szerszego króla...?? Czekaj czekaj, czy to jakaś pozycja jogi czy z kamasutry...? [emoji848][emoji23]
Margana
Ale dzis serio byly na tym pikniku jeszcze 4 ciezarowki i tylko ja wygladalam na cierpiaca i umeczona swoim stanem[emoji53]Nie jesteś sama ja mam jeszcze tak ze jak za długo śpię na jednym boku to mi udo drętwieje i strasznie boli nie dość ze ciężko się przekręcić to od razu jestem obudzona
Margana
Dzieki! Wy to potraficie dowartosciowac. Bo serio dzis czulam sie tam dziwnie przy tych babeczkach[emoji53]Ja idę do kuchni albo wc i brzuch twardy wszystko ciągnie boli itd także uwierz że to że dałaś radę iść na ten piknik to już mega wyczyn[emoji123] [emoji8]
Karla88
Ale dzis serio byly na tym pikniku jeszcze 4 ciezarowki i tylko ja wygladalam na cierpiaca i umeczona swoim stanem[emoji53]
Ale tez w 8 miesiącu???
Ja niby mie wygladam zle ale po skelpach już nie chodzę bo nie daje rady brzuch ciągnie nie mogę się wyprostować i zaczynam jak kaczka chodzić ...
chociaż w szpilkach jeszcze biegam [emoji23] ja mysle ze każda w 8 miesiącu jest już zmęczona i psychicznie i fizycznie i każda cierpi na swój sposób
Margana
Kamasutra na bank[emoji23]Szerszego króla...?? Czekaj czekaj, czy to jakaś pozycja jogi czy z kamasutry...? [emoji848][emoji23]
reklama
Margana
Wiesz co ciezko powiedziec, bo brzuchy mialy dwie mniejsze na pewno ode mbie, jedna podobny. A biorac pod uwage to, ze ja wygladam jak bym byla juz po terminie to mogly byc rownie dobrze i w 9 miesiacu [emoji6]Ale tez w 8 miesiącu???
Ja niby mie wygladam zle ale po skelpach już nie chodzę bo nie daje rady brzuch ciągnie nie mogę się wyprostować i zaczynam jak kaczka chodzić ...
chociaż w szpilkach jeszcze biegam [emoji23] ja mysle ze każda w 8 miesiącu jest już zmęczona i psychicznie i fizycznie i każda cierpi na swój sposób
Ta matka kolezanki corki ma termin na polowe wrzesnia i czuje sie rewelacyjnie, tylko troszke szybciej sie meczy. Niby dwa miesiace wczesniej, ale ja dwa miesiace temu wcale sie dobrze nie czulam. W sumie to juz od samego zaplodniebia czuje sie zle[emoji53]
Podziel się: