Margana
Fanka BB :)
Ty to jeszcze dajesz rade[emoji6]Dobra jestem ogarnięta na wizytę podwozie tez jakoś udało się oporządzić haha
Powodzenia na wizycie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty to jeszcze dajesz rade[emoji6]Dobra jestem ogarnięta na wizytę podwozie tez jakoś udało się oporządzić haha
No ja to zamieszkam w lazience[emoji23]Margana z lazienki nie wyjdzie !
Po pierwszej ciazy szybko ci spadalo ?
Kochane mamy te dzieciaczki[emoji7]Mój syn też taki łaskawy dla mnie i zawsze mnie broni
No to faktycznie, bedziemy razem zrzucac[emoji6]Ja ostatnio poznałam rekordzistkę, która w ciąży przytyła aż 40kg [emoji33] Nie martw się, zrzucisz po porodzie. Ja przytyłam 6kg, ale 20 miałam nadprogramowych przed ciążą więc na to samo wychodzi....
Kto wkleja takie zdjecia to potem musi dziewczynom porizwozic po szpitalach!Ja też chcę ((((
Brawo ty!!! Czekam na dostawę Wrocław ChałubińskiegoKto wkleja takie zdjecia to potem musi dziewczynom porizwozic po szpitalach!
Ja też chcę ((((
Na pewno pysznąMarika ty zaraz pyszna kolacje dostaniesz
Tak tak spokojnie, nie mam tu źle, cała rodzina M tu mieszka więc narzekać nie mogę. Poza tym koleżanki mnie odwiedzają i jak wiadomo każdy przychodzi z jedzeniem ale taki obiadek jak wstawiacie na forum to by się zjadło nie powiem [emoji14]Haha, ale sie naje[emoji23] A potem glodowka do rana[emoji6]
@Marika92 a tak serio to ktos Ci dowozi jedzonko?