reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Dzięki kochana :* nie wiesz jak dobrze usłyszeć to od kogoś, bo już sobie zaczęłam wmawiać że on jest dla niego taki trochę mniej ważny. Zazdroszcze tym dziewczynom których faceci mają kontakt z brzuszkiemHaha kochana normalne to jest wlasnie, ze facet nie glaska ani nie gada di brzuszka! Dla nich to abstrakcja, ze jest tam dziecko. Mojego to corka upomina zeby wychodzac z domu pozegnal sie z Emilka[emoji6] Ona ciagle mowi do brzuszka, przytula, smyra, puka, trzesie[emoji3], a on nic. To zupelnie normalne. Nawet po poridzie wielu facetow nie ma zbyt duzego kobtaktu z dzieckiem dopoki ono nie zacznie byc bardziej komunikatywne.
A Twoj na pewno kocha wszystkie dzieci tak samo. Tylko, tak jak pisalam, Remik jest dla niego jeszcze abstrakcja.
olaaa7
Jaka u mnie dziś masakryczna pogoda buu. Od wczoraj wieczora pada
Zapomniałam napisać że kupiłam na necie używana kieckę z myślą na komunię, ale już sama nie wiem czy się nadaje bo materiał nie jest jakoś szczególnie elegancki. No nic może jak założę do niej żakiet buty i torebkę to całość będzie lepiej się prezentować. Wrzucę potem fotkę bo teraz się suszy.
Zapomniałam napisać że kupiłam na necie używana kieckę z myślą na komunię, ale już sama nie wiem czy się nadaje bo materiał nie jest jakoś szczególnie elegancki. No nic może jak założę do niej żakiet buty i torebkę to całość będzie lepiej się prezentować. Wrzucę potem fotkę bo teraz się suszy.
olaaa7
I rodzić będziecie też w tym szpitalu? Fajnie, zazdroszcze,też bym chciała spotkać się na porodówce z kimś znajomymTa poradnie mam tu gdzie koleżanka się wczasuje
Staram się właśnie nie robić jakiś głupich klotny czy wyrzutów no i dać mu czas chociaż nie jest to łatwe widząc jaki ma kontakt ze swoimi dziećmi a jaki z naszym. Pewnie nie smecilabym ze nie dotyka i nie gada do brzucha gdyby to były nasze dzieci a nie tylko jego bo tak to gdzieś tam pojawia się jakaś mała zazdrość.Ola u mnie podobnie , maz czasem dotknie brzucha ale z takim dystansem.... jakby to bylo cos glupiego !
Z poprzednimi bylo podobnie a jak sie urodzily to byl zakochany jak wariat, takze daj mu czas !
SzczęśliwaCiężarna
Wszystkie ubranka dla maluszka to z pepco? [emoji1] piękne rzeczy
reklama
malina_11
Tak, tylko ten komplecik biały z f&fWszystkie ubranka dla maluszka to z pepco? [emoji1] piękne rzeczy
Podziel się: