reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No dobra cena to wykupuja. Oby sie udalo!
Dziewczynki mleczko do prania z lovela to to samo co płyn? Bo właśnie widzę, że w rossmanie będzie promocja od 18maja
1526493181998.jpeg

Załączniki

• 1526493181998.jpeg
    1526493181998.jpeg
    586,6 KB · Wyświetleń: 302
reklama
Tak pytam bo lekarz dziś mi powiedział ze szyjka długa zamknięta ale miekka
No i zaczęliśmy gadać i zapomniałam zapytać co to oznacza ale rozumiem ze na tym etapie to może się robić miekka powoli

Ja już po wizycie
Antoś ma 1600g -32tydz mały model
Łożysko, wody Ok
Wymiary idealne do tyg
Szyjka długa zamknięta mogę myć okna i sprzątać dalej tyranie na mnie nie działa [emoji23]
Ułożony glowkowo

Buzi tez nie pokazał bo przytulony do łożyska za to siusiora i jajka od razu były widoczne
Będzie okruszek [emoji16][emoji16] super wiadomości [emoji1] na mnie też moje spacery wielogodzinne nie działają... Ani chodzenie po schodach na 4 piętro pięć razy dziennie

reklama
Miękka ale bez rozwarcia na szczęście. No staram się oszczędzać, dużo leżę, prawie nic nie robię
Oby sie za bardzo nie skracala, a tak po troche to juz chyba moze na tym etapie ciazy.
Moja miekka 2 cm od 18tc, ale mam pessar i nawet nie leze i poki co nic dalej sie nie dzieje.

Do góry